FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - RD CONGO

VIDEO și FOTO România - RD Congo 1-1 » Nu am arătat prea bine! Două momente de fotbal într-o mare de plictiseală

Foto: Raed Krishan (Como) +20   FOTO
Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 22:10

România a remizat cu reprezentativa RD Congo, scor 1-1, în primul meci amical disputat de "tricolori" în stagiunea de pregătire din Italia.

România - Congo 1-1
Stanciu '27/ Bokila '87
liveTEXT / VIDEO

România: Pantilimon - Săpunaru, Găman, Chiricheș (cpt), Raț - Pintilii, Ropotan (Prepeliță 46) - Ad. Popa, Stanciu (Keșeru 78), Chipciu (Maxim 59) - Alibec (Hora 68)

RD Congo: Kudimbana - Mpoku, Tisserand, Bompunga, Issama - Zakuani, Lomalisa, Maghoma, Mubele - Mabwati, Bakambu

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Chiricheș, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă centrarea trimisă de Chipciu, în minutul 21.

în minutul 27, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut din afara careului, după ce a profitat de o greșeală în apărarea congolezilor. Mijlocașul Stelei ar fi putut bifa "dubla" în minutul 37, însă șutl expediat din lovitură liberă a fost respins de portarul Kudimbana.

Congo a ratat o mare ocazie în minutul 64, când Bakambu a fost blocat în ultima clipă de Pantilimon, în timp ce "tricolorii" au mai irosit o ocazie prin Raț, care a fost blocat de Kudimbana.

Fostul atacant al Petrolului, Bokila, a restabilit egalitatea în minutul 87, la capătul unui atac rapid care a luat prin surprindere apărarea României.

Elevii lui Anghel Iordănescu vor disputa următorul  amical duminică, 29 mai, de la ora 20:30, împotriva Ucrainei, la Torino.

 

 

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (266)
caminero
caminero  •  26 Mai 2016, 00:03

Explicația acestui egal este simplă, zice Pere Volaille, am jucat practic împotriva Anticristului în persoană, prin intermediul unor animiști și păgîni din jungla africană, ca atare cruciulițele au mers cu randament de maaaaxim 20%, cu totul insuficent pentru un tiraj rezonabil ...

faxx
faxx  •  25 Mai 2016, 22:49
Postat de bvd_magheru pe 25 Mai 2016, 22:27

Ba mai lasa-ma cu sabloanele astea cu balcanicii . Vezi-ti de nationala ardealului si scuteste-ne de prezenta ta aici si mai ales la meciurile nationalei !

ia povesteste tu la prietenii tai aici cum umblai cu vaalah imbracat in jaka de piele in august ... cu atasul fara motocicleta pe magheru prin 1925 .. primu statea valahu si impingeai tu atasu dupa aia va inversatzi .. cand era prea cald va opreati si va racoreatzi cu sapun cheia in fantana cuza din piata unirii

caminero
caminero  •  26 Mai 2016, 10:01
Postat de steaua1986forever pe 26 Mai 2016, 00:28

Si am uitat sa adaug ca mi se pare o mare eroare a Federatiei sa il aduci pe Iordanescu si sa ii zici ca dupa EURO el nu mai e selectioner. Adica il lasam acolo pentru cateva meciuri de calificare (majoritatea punctelor au fost facut de pacatosul ala de Piturca) si apoi ii zicem "fa si tu ce poti pe acolo pe la EURO, eventual nu e nicio problema daca te umilesc toti, ca oricum tu pleci dupa aia". O motivare foarte buna, sa pui un antrenor extrem de invechit din toate punctele de vedere, un antrenor care in ultimii 10 a stat prin Parlament, etc...Nu zice nimeni ca Iordanescu nu stie fotbal, insa sa ma ierte, cu toata dragostea pe care o am catre Steaua anilor 80, fotbalul s-a mai schimbat un pic, avem nevoie de metode moderne, nu mai merge cu alergatul pe munte pe la Forban...

Se cheamă "modă retro", un fel de "Pere Volaille vintage, grand cru 1994"

Vezi toate comentariile (266)
Comentează