FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINŢĂ DE PRESĂ

Galerie Foto » UPDATE Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu au organizat două evenimente simultan » GSP.RO a transmis live! Iată cele mai importante momente petrecute azi

Gală FRF, foto: Raed Krishan +3   FOTO
Gală FRF, foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 13:30

Despărţiţi de cîţiva kilometri dar cu începere de la aceeaşi oră, ca la meciurile din ultimele etape cînd se încearcă prevenirea eventualelor aranjamente, fostul şi actualul şef al FRF au susţinut azi cîte o conferinţă de presă pentru a marca două evenimente.

Răzvan Burleanu a organizat la sediul FRF o gală în care au fost premiaţi fotbaliştii care au dus România la Campionatul European din 1984.

Mircea Sandu a susţinut o conferinţă de presă, într-o locaţie situată în apropiere de centrul Bucureştiului, în care şi-a prezentat noua firmă de management sportiv şi impresariat. La eveniment au fost prezenţi mai mulţi componenţi ai Generaţiei de Aur, printre care Florin Răducioiu, Gabi Balint, Gică Mihali, dar şi Daniel Pancu, Ilie Năstase, Cristi Bivolaru sau Adalbert Kassai.

Cele mai importante evenimente petrecute la cele două evenimente:

UPDATE 13:00, Gală Răzvan Burleanu / După două ore de la început, s-a încheiat şi evenimentul de la FRF.

UPDATE 12:30, Gală Răzvan Burleanu / FRF a decis să îi premieze şi pe Dumitru Graur şi Cristian Ţopescu, comentatorii meciurilor naţionalei din acea perioadă.

UPDATE 12:00, Gală Răzvan Burleanu / A început festivitatea de premiere a fotbaliştilor. Anghel Iordănescu a primit o diplomă de excelenţă pentru cariera la nivelul echipei naţionale. Fiecare dintre cei prezenţi va primi o plachetă şi ţin un mic discurs. Organizatorii au prezentat un mesaj din partea lui Mircea Lucescu.

UPDATE 11:55 / În timp ce gala lui Răzvan Burleanu are o oră de cînd a început, lansarea lui Mircea Sandu s-a încheiat de aproximativ 15 minute.

UPDATE 11:50, Gala Răzvan Burleanu / "Voi sînteţi nişte eroi ai naţionalei, inclusiv ai copilăriei mele. Această premiere este un demers normal pentru ce aţi reuşit dumneavoastră. Vreau ca împreună să aratăm că echipa naţională este mai mult decît jucătorii ei, că este o stare de spirit. Vreau ca împreună să mergem la meciul de la Budapesta, din septembrie, şi tot împreună să mergem la EURO 2016", a declarat Răzvan Burleanu.

UPDATE 11:30, Lansare Mircea Sandu / Cei de la firma de management sportiv au făcut o poză de grup, iar Mircea Sandu a declarat: "Acesta este noul guvern al fotbalului românesc"

UPDATE 11:30, Gală Răzvan Burleanu / Fostul preşedinte al FRF, Mircea Pascu, a ţinut un discurs în care i-a menţionat şi pe componenţii lotului de la EURO 1984 care au murit. El a vorbit şi despre Gică Popescu. "Să îl îmbărbătăm pe Popescu, pentru că a căzut într-o capcană. Totul i s-a întîmplat fără voia lui", a declarat Pascu.

UPDATE 11:20, Lansare Mircea Sandu / "Ne vom axa pe fotbal. Vom avea proiecte în mai multe ţări. Prodan va pleca la Madrid, la cei de la Atletico, iar Adi Pigulea va merge la Tiraspol. Noi sîntem dispuşi să ajutăm FRF la organizarea EURO 2020", a declarat Mircea Sandu.

"De la anul nu vor mai fi impresari, ci doar firme de avocatură şi este bine că Sandu a făcut această firmă. Va ajuta mult fotbalul românesc, dar să vedem cît. Fotbalul nostru se îndreaptă mai mult spre faliment în acest moment", a declarat Gabi Balint, prezent la eveniment.

UPDATE 11:15, Gală Răzvan Burleanu / Se prezintă imagini de la EURO 1984. La final, cei prezenţi au aplaudat şi au început să rememoreze întîmplările. Aurel Ţicleanu a declarat că aniversarea aceasta este una tristă şi că a fost copleşit de de imaginile cu cei care au murit.

UPDATE 10:45, Lansare Mircea Sandu / Fostul şef al FRF va mai avea doi asociaţi la firmă, pe Didi Prodan şi pe Dumitru Mihalache, fost director în FRF.

Printre colaboratorii firmei vor fi Dumitru Sichitiu, departamentul tehnic  şi Liana Stoicescu, fotbal feminin, agenţii de jucători Adi Pigulea şi Florin Iacob. Cristi Gaţu, Cezar Drăgăniţă, Viorel Cojocaru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Dumitrescu vor fi consultanţi pentru proiecte speciale.

La sediul firmei, Sandu va avea un birou mai mic decît cel de la FRF, dar mai elegant. Un detaliu exotic din interior: mobilierul e îmbrăcat în piele albă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lebateauivre
lebateauivre  •  08 Decembrie 2014, 12:17

pe nasu' doar pamantu-l mai satura...

americanu197
americanu197  •  08 Decembrie 2014, 11:41
Postat de irishjoe pe 08 Decembrie 2014, 11:19

Sandu in loc sa stea in catuse la Jilava face alte excrocherii ..aveti o tara de chacath sa vedem ce face nemtalau asta cand vine de la Miami din concediu!

vad ca adori sa te scalzi in khakhat

americanu197
americanu197  •  08 Decembrie 2014, 11:40
Postat de radd1cal pe 08 Decembrie 2014, 10:20

Mai bine ar tine niste conferinte unde s-ar sinucide in direct amandoi.

in PPV... probabil ar face ceva audienta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează