FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR1, GSP.RO

Lobonț ia atitudine înaintea dublei cu Armenia și Kazahstan: ”Când ne vom sătura să distrugem naționala?!”

În vară, Lobonț, 38 de ani, și-a prelungit acordul cu Roma pe încă un sezon
În vară, Lobonț, 38 de ani, și-a prelungit acordul cu Roma pe încă un sezon

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 00:00

Din Italia, Lobonț invită ca, înaintea dublei cu Armenia și Kazahstan, ”tricolorii” să fie susținuți și să înceteze orice atacuri la adresa reprezentativei.

Bogdan Lobonț n-a mai venit de 3 ani la națională, a ieșit din circuit după barajul de Mondiale ratat cu Grecia în noiembrie 2013, dar, de la Roma, stă în continuare cu ochii pe "tricolori".

E contrariat că în jurul României se întreține o atmosferă negativă: "Parcă avem o artă specială de a distruge motivația jucătorilor după fiecare eșec. Cum a făcut echipa un pas greșit, imediat se dă tuturor la cap. Asta nu e bine în special pentru fotbaliștii nou sosiți la lot, care ar trebui să fie înconjurați cu o altfel de mentalitate. E nefiresc să vezi că se așteaptă fiecare eroare ca să fie declanșate atacuri din toate pozițiile la adresa reprezentativei".

Și continuă în același stil: "Aștept cu nerăbdare ziua în care ne vom putea detașa de tradiția discursurilor distrugătoare îndreptate împotriva naționalei. Sigur, România a ieșit cam șifonată de la Euro, de exemplu, dar ce ne costă ca, în loc să tot amintim de parcursul din Franța, să ne îndreptăm privirea către noul proiect al lui Daum? Echipa asta are nevoie de sprijin, nu să tot fie luată la țintă!".

"Jos pălăria pentru Stanciu!"

Crede că dubla cu Armenia și Kazahstan va aduce 6 puncte pentru România: "Mi se pare că va fi mai dificil la Astana, unde vom juca pe un teren sintetic, iar mingea circulă mai rapid. Nu va trebui să-i luăm de sus pe adversari și sunt convins că Stanciu va reuși niște partide speciale la Erevan și la Astana".

Explică admirația pentru fostul stelist: "Nu-l cunosc personal, l-am urmărit la câteva meciuri, am văzut niște interviuri și mi-a lăsat impresia unui băiat deosebit. Pentru mine a fost un semn de curaj extraordinar să-și asume executarea penalty-ului cu Muntenegru în ultimele secunde.

Jos pălăria pentru el! Eu mai degrabă scot în față această atitudine a lui decât faptul că a ratat lovitura de la 11 metri. E un semn că băiatul are sânge și cred că a făcut o alegere potrivită să meargă la Anderlecht la vârsta lui. Are doar 23 de ani, poate crește rapid, fiindcă se simte că duce în «desagă» un potențial mai mare".

85de selecții a strâns Lobonț la echipa națională: e pe locul 9 în topul prezențelor all-time în tricoul României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 Octombrie 2016, 11:08

Ce filozof a ajuns romanul stabilit la Roma ! Bravos,Lobont ! Avem a ne adapa din putul gandirii tale,dar rog sa ne precizezi : cine "demoleaza" Nationala ? Presa ? Romanii,in general ? Daca toti acestia cartesc impotriva Nationalei...e grav ! Or fi toti loviti cu leuca ? Or avea defecte de vedere ? De unde atata rautate ? Nihilism ?? Nu cumva din frustrare,din deziluzie ? De chestiile astea cine o fi vinovat ? Astepam cu interes raspusuri din gandirea ta adanca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează