FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP.RO TE PROVOACĂ

Lucescu mizează pe jucătorii de la tineret contra Franţei. Ar trebui să-i lase la U21 pentru playoff-ul cu Anglia?

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Naţionala de tineret este aproape să obţină prima calificare la un turneu final după 13 ani, însă Anglia ar putea să nu fie singurul adversar în drumul elevilor lui Emil Săndoi.

Dezamăgit de remizele cu Albania (1-1) şi Belarus (0-0), selecţionerul echipei mari, Răzvan Lucescu, intenţionează să conteze în partida cu Franţa (9 octombrie) pe cîţiva dintre jucătorii tineri care au confirmat la U21.

După ce Torje a fost titular în ambele meciuri de pînă acum din preliminarii, iar Răduţ a ratat convocarea doar din cauza unei accidentări, cei doi au şanse mari să fie şi în lotul care merge la Paris peste o lună, în timp ce alţi internaţionali din echipa care a învins Rusia cu 3-0 pot intra în atenţia lui Lucescu.

Astfel, dubla cu Anglia din play-off-ul pentru Euro 2011 l-ar putea găsi pe Emil Săndoi într-o situaţie dificilă. Confruntată cu un adversar de top şi în pericol de nu a putea conta pe cei mai buni jucători, reprezentativa de tineret pare să nu aibă foarte multe şanse de calificare.

Calendarul toamnei:

Franţa - România, 9 octombrie
Anglia U21 - România U21, 8 şi 12 octombrie

Jucătorii de la U21 care pot intra în atenţia lui Lucescu:
Silviu Lung Jr.
Mihai Răduţ
Valerică Găman
Ioan Hora
Marius Alexe
Alexandru Ioniţă

Crezi că Răzvan Lucescu ar trebui să-i lase la dispoziţia lui Emil Săndoi pe jucătorii care pot fi convocaţi la U21?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
sorin_gl
sorin_gl  •  11 Septembrie 2010, 01:22

Nu-i i-ai vazut Lucescule pana acum pe cei din campionatul intern fgm de gaozar?Joaca cu ce ai si lasa-l pe Sandoi sa-si faca treaba pana la capat nu te baga in munca lui fmm scamator.U21 se califica 100% la campionatul european, nu umbla la echipa.Joaca cu starurile tale de 2 bani.Un neuron mai aia si ala e in ghipas.Nu ai avut timp da de 1 an si ceva ce gm ai facut? Faci experimente in calificari antrenorule basint.Cn te-a invatat sa faci experimente in meciuri decisive?Lasa tineretul in pace.

sorin_gl
sorin_gl  •  11 Septembrie 2010, 01:15

Auzi ce intrebare care meci e mai important,pfff...Normal ca e mai important U21.Lucescule nu strica echipa lui Sandoi idiotule.Pana acum nu i-ai vazut pe aia de la tineret?Tus' mm de imbecil daca te atingi de vreun jucator de la U21 sa de-a D-zeu sa pierzi toate meciurile in calificare ptr. Euro.A-ti bati joc de munca lui Sandoi fgm de maimutoi! Joaca in continuare cu cn ai jucat pan acum Florescu,Cocis,Radoi ca astia joaca in afara cei mici joaca in campionatul intern.

leutoltean
leutoltean  •  10 Septembrie 2010, 23:10

ar fi cea mai mare mizerie din partea juniorului sa-i strice echipa lui sandoi tocmai acum la final cand au sansa sa se califice si ei la un turneu final; dar la tiganul junior nu ne mai mira nimic, nu vrea decat sa-i strice palmaresul lui sandoi; adica daca lui ii merge prost, de ce sa le mearga bine l aaltii! zboara razvane, zboaraaa!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează