FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Lucescu trage un semnal de alarmă înainte de numirea lui Daum ca selecţioner: "Asta trebuie să se ştie clar! "

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 18:01

Mircea Lucescu, antrenorul lui Zenit St. Petersburg, a vorbit despre posibila numirea a lui Christoph Daum pe banca naţionalei României.

"El nu a mai antrenat de mult timp, dar este un antrenor experimentat. Când eu eram în Turcia, era şi el. Ne-am duelat de multe ori când eu antrenam la Galatasaray şi el era la Beşiktaş. Este un antrenor cu experienţă, care este obişnuit cu performanţa şi cu succesul. Nu are atât de multe succese în ultimul timp ca mine, dar are multă experienţă.

Are tot ce îi trebuie pentru a fi selecţioner. Are vârsta potrivită. Are experienţa unor campionate puternice, precum Turcia, Rusia şi Germania.

Poate să treacă peste faptul că nu a mai antrenat de mult timp. Întrebarea este de ce nu a mai antrenat. Unii antrenori vor să îşi ia o pauză pentru a-şi organzia ideile. O pauză de 2 ani şi jumătate nu contează aşa mult având în vedere experienţa lui.

Trebuie să se ştie de ce vrea să fie selecţionerul României. Unii antrenori preiau echipa naţională pentru ca după aceea să preia o echipă de club. Asta trebuie ştiut clar. O discuţie între el şi Burleanu ar trebui să lămurească totul", a spus Mircea Lucescu la DolceSport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (68)
capca1
capca1  •  07 Iulie 2016, 01:13

S-a aflat ce urmărește Daum : salariul ăla,babab, de la FRF: 1.100.000. De euro. Pe an.

iobag
iobag  •  07 Iulie 2016, 00:12
Postat de reddog pe 06 Iulie 2016, 22:49

zenit campioană ce naiba sa urmeze???unde merge lucescu răsare aurul...

Nu aur .petrol

areal51
areal51  •  06 Iulie 2016, 22:59

De fapt toate clanurile de nasi, de albanezi, de ciobani, de penali sustinuti de lingaii si *** din media, sunt ofticati ca nu-si mai scot pe taraba echipei nationale jucatorii lor la vanzare! Si prostimea pune botul...ca vezi ca "nu ne trebuie antrenor strain si oameni neexperimentati (in jafuri????) la FRF"! uite ca la handbal si la rugby, unde chiar avem echipe istorice, s-a putut cu antrenor strain.....da' aici la frf nu-i convine lui nea ovi' si lui nea gigi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează