FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Lupescu OUT din cursa pentru șefia FRF!?! Decizie de ultimă oră!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 14:24

Lovitură de proporții: Ionuț Lupescu ar putea pierde dreptul de a candida la președinția FRF, ca urmare a unei decizii luate azi de justiția română!

Este vorba despre o hotărâre a Adunării Generale FRF din 27 mai 2017 pe care MTS a ignorat-o. Azi, Curtea de Apel București a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze acele modificări, care într-un final ar putea anula candidatura lui Lupescu la șefia FRF!

La Adunarea Generală de anul trecut, actuala conducere a Federației a schimbat un punct din regulament astfel: "Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat".

Burleanu a confirmat încă de atunci: "UEFA nu intră în categoriile acoperite de acest articol". Așadar, Lupescu n-ar avea dreptul de candida!

Decizia de azi a Curții de Apel nu este definitivă. Dacă MTS va face apel în termen de 15 zile, atunci cazul va continua să se judece în justiție, iar Lupescu ar putea candida. 

Surse federale susțin că "șansele ca modificările de stat să intre în legalitate sunt extrem de mici, spre zero,  având în vedere că poate fi un recurs MTS la Înalta Curte. Și dacă nu ar fi fost acest recurs, MTS ar fi dat aviz în 30 de zile și nu ar fi fost timp pentru a lua avizul și de la Tribunal".

 

 

"Este o traducere din statutul FIFA. Am racordat statutul FRF la statutul FIFA. Articolul se prevedere ca în 2 din ultimii 5 ani să fi îndeplinit un rol în fotbalul asociație. Să fi fost arbitru, oficial sau fotbalist, observator în cardul FRF, LPF, AJF și AMFB. Da, dacă Mircea Sandu ar fi adoptat această regulă, eu nu aș fi putut candida și face aceste reforme. Dar tot  m-aș fi implicat în fotba" Răzvan Burleanu după Adunarea Generală din mai 2017

 

Oamenii care au votat așa ceva sunt înapoiați, proști, sclavi și inculți! Burleanu, tu ești nebun? Cum îți permiți să faci această obrăznicie? Du-te la balamuc! Gata cu tirania și dictatura, gata cu Stalin! Gigi Becali, după Adunarea Generală din mai 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (145)
1086208344728735
Nicu Dan Petrescu  •  03 Martie 2018, 11:58

când e să se aleagă praful....nu ai cum să te opui Mafiei din Fotbalul românesc.. care nu se pot dezlipi de borcanul cu miere!!?. Probabil o să devin un suporter mai înfocat pentru un sport de barbari jucat de domni...Rugby ??

765839780288877
Costin Panaitescu  •  03 Martie 2018, 11:02

Prostia si unii jucatori din fotbal au convietuit impreuna de mult timp.Exemplul este cel de fata(Lupescu).Asta-i si cauza de ce talente nu au fost insotite si de putina minte pe teren unde dezamagirea produsa publicului este maxima.Exceptii au mai existat (economistul Lucescu,medicul Boloni,etc) dar din pacate nici la ei inteligenta nu s-a intalnit cu talentul lui Hagi,Dobrin,etc. Pe langa prostie jucatorilor nostri le lipseste si minimul de tehnica precum; preluarile(nu se lipeste mingea de picior),sutul(lipsa reglarii centrului de greutate in momentul executarii din actiune),driblingul si pasa, etc

105933570212125
Tudora Gheorghe  •  03 Martie 2018, 10:07

Cát timp la conducerea instituțiilor vom avea *** *** cu carnetul de membru în buzunar totul se va duce de râpà .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează