FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARGENTINA, 10 AUGUST

Mai vine Messi la Bucureşti? Argentinianul are liber pînă pe 10 august, data meciului cu România!

Messi ar putea încheia conturile cu Copa America cel tîrziu pe 24 iulie, ziua în care este programată finala competiţiei
Messi ar putea încheia conturile cu Copa America cel tîrziu pe 24 iulie, ziua în care este programată finala competiţiei

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 22:16

După ce va termina jocurile la Copa America, Lionel Messi va primi vacanţă din partea Barcelonei pînă pe 10 sau 11 august. Doar că pe 10 august argentinienii vor veni la Bucureşti pentru a inaugura National Arena. Îi va urma şi Messi?

Aşa cum a semnalat un cititor al site-ului Gazetei pe blogul său, prezenţa lui Messi la Bucureşti ar putea fi pusă sub semnul întrebării. Presa catalană afirmă că Guardiola îi va permite lui Messi să-şi prelungească vacanţa pînă pe 10 sau 11 august. Dar asta ar însemna ca argentinianul să nu fie prezent la amicalul cu România programat pe 10 august la Bucureşti, pe noul National Arena.

Salvarea ar putea veni chiar de la Messi. Balonul de Aur a dat de înţeles că n-are de gînd să lipsească de la "dubla" cu Real Madrid din Supercupa Spaniei, de pe 14, respectiv 17 august. Asta ar însemna ca el să se prezinte la pregătirile Barcelonei mai devreme de 10/11 august, astfel că ar putea veni şi la Bucureşti.

Mai ales că data de 10 august este dată oficială FIFA, iar în absenţa unui acord între federaţia de la Buenos Aires şi Barcelona Messi este obligat să se prezinte la lot cu minimum două zile înaintea jocului.

Totuşi, pentru eventualitatea în care Messi nu va veni la Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal şi-a pregătit un plan. În contractul semnat cu "naţionala" pumelor, există o clauză prin care prezenţa lui Messi este condiţionată financiar. Fără Messi, FRF va plăti cu 200.000 de euro mai puţin din totalul de 1,3 milioane de euro, cît e valoarea totală a contractului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mutica
mutica  •  12 Iulie 2011, 15:47

Nu vine nenea messi, pac frumos ma duc sa-mi recuperez banii pe bilet. 99% din suporterii care isi cumpara bilet si-l cumpara ptr a-l vede pe messi.

machina
machina  •  10 Iulie 2011, 23:40
Postat de wwerko80 pe 09 Iulie 2011, 22:33

In contractul dintre Romania si Argentina a fost specificat ca messi, tevez si alti jucatori trebuie neaparat sa joace meciul.

Unde ai citit tu asa ceva? Nu exista aceasta clauza in contract!!! Cine suntem noi ca sa impunem? Messi clar nu vine, si nici Mascherano. Nimeni nu risca o accidentare pt un amical de 2 lei. Supercupele sunt de 1000 de ori mai importante decat stadionul nostru nou, dar o varza fata de Europa. In afara de asta trebuie acordul clubului iar daca asa ceva este intr-adevar stipulat in contract, am vaga impresie ca Messi singurel(desi nu este el cel obligat) poate sa plateasca despagubirile contractuale.

imperator
imperator  •  10 Iulie 2011, 11:56
Postat de milan6 pe 10 Iulie 2011, 10:40

Messi abia asteapta meciul cu Romania ! nici nu il intereseaza Copa America sau Supercupa cu Real !!!

Corect ! Ar fi prima data knd calca pe iarba romaneasca.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează