FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Marica, atac fără menajamente la Burleanu! Ce îi reproșează fostul internațional: "Are un handicap și nu simte fotbalul" » Ce zice de Mutu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 15:04

Ciprian Marica, fost internațional, a vorbit despre Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF.

Fostul atacant l-a criticat pe actualul șef al fotbalului românesc pentru modul în care a condus Federația în cei 4 ani.

"Când a venit la Federaţie m-am bucurat, chiar dacă el nu era din fenomen. Nu cred că trebuia să fie fotbalist ca să fie un bun manager. Am discutat cu el și i-am spus că trebuie să se ocupe mai mult de marketing și nu se mai poate cu antrenamente închise. Că trebuie să fim mai aproape de suporteri. Bine, la anumite capitole cred că e cam mult. Sunt vreo zece cameramani la antrenamente.

Burleanu nu a reuşit să atragă oameni de fotbal lângă el. Nu are capacitatea asta. Adrian Mutu a fost adus acolo doar pentru că sunt alegeri. Asta e clar. Contra e doar antrenor și a spus că nu-l interesează alegerile.

Mă deranjează că nu simte fotbalul. Nefiind fotbalist are un handicap şi trebuia să își ia oameni care să suplinească această carență. În discursul lui nu spune nimic. Mă deranjează că se minte foarte mult și că i-a făcut şomeri pe cei care au făcut ceva pentru fotbalul românesc.

La FRF nu e linişte şi nici nu va fi atât timp cât e Răzvan Burleanu. El nu e acceptat de toată lumea. În plină campanie s-a trezit să cumpere 300 de porţi pentru membrii afiliați. E prea pe faţă că vrei să atragi votanţi, adeziuni", a spus Marica la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
fibra
fibra  •  05 Martie 2018, 12:58

Chiar asa orice este atac,bomba,scandalos,exploziv si alte bazaconii de mahala? Daca cineva isi spune parerea,gata,e ceva de nedescris,sfarsitul pamantului.Cel mai greu lucru,e sa fii om.

bazileon
bazileon  •  05 Martie 2018, 06:38

Pana cu un an ori doi inainte de transferul la Steaua, Marica era un baiat inteligent, articulat si decent. Din pacate juca tot mai rar, tot mai putin. De-aici probabil transformarea. A devenit limitat si detestabil. Pacat.

merace
merace  •  05 Martie 2018, 00:03

Daca alegerile FRF se vor face cu vot la vedere, va fi ca la mafioti, ca sa se vada cine cu care boss tine! Dar cu vot secret, fiecare va putea vota dupa constiinta, fara teama ca va fi terminat daca afla sefii cum a votat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close