FOTBAL  »  NATIONALA  »  ÎNCĂ O RETRAGERE?!

Marica se gîndea la retragere, iar vorbele lui Răzvan de ieri l-ar putea determina să-l urmeze pe Rădoi!

Ciprian Marica, Marica, Romania
Ciprian Marica, Marica, Romania

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Se pare că Mirel Rădoi nu va fi singurul internaţional român care decide să se retragă prematur de la naţională în timpul mandatului lui Răzvan Lucescu.

Al doilea căpitan al României ar putea fi urmat de atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica. Chiar înainte ca Răzvan Lucescu să lase de înţeles la Fanatik Show că nu va mai conta pe serviciile sale, Marica s-ar fi confesat unor prieteni, spunîndu-le că e decis să renunţe la echipă.

E SUPĂRAT PE ATMOSFERA DE LA LOT
Supărat pe atmosfera creată în jurul său la echipă, acesta ar aştepta un moment prielnic pentru a-şi anunţa hotărîrea. Aceasta ar putea veni undeva în preajma amicalului cu Italia din luna noiembrie. Deşi părea decis să renunţe imediat, atacantul lui Stuttgart ar fi fost convins de familie şi apropiaţi să se mai gîndească o perioadă.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
bfm1975
bfm1975  •  15 Octombrie 2010, 16:28

bv mai tzigane da toti romanii afara de la nationala esti un BOC in materie de fotbal!

iliesiioan
iliesiioan  •  15 Octombrie 2010, 09:19

alta petarda, macar de ar fi adevarat ca se retrage mrica, ar fi ideal ,nu merita la nationala un indolent si un figurant mai mare, daca ar avea valoare ar juca titular la echipa sa, asa e o eterna rezerva, pleaca ,dute lasa-ne

soso_ms
soso_ms  •  15 Octombrie 2010, 08:23

bv radoi ,bv marica...hai ca poate asa il schimbati pe razvanel....si hagi cu gica popescu tot asa au facut si l-au schimbat pe piturca

Vezi toate comentariile (4)
Comentează