FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Marica se ia de jucătorii României: "E trist că spun asta! Lipsește un lider la națională" » Ce spune despre Daum

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 11:38

 Ciprian Marica, fost căpitan al României, a vorbit despre situația echipei naționale și i-a criticat pe jucătorii care au spus că nu ar fi un eșec dacă echipa nu s-ar califica la CM 2018.

"Din punctul meu de vedere, este trist că se spune că o necalificare la Campionatul Mondial nu ar fi un eșec. Vreau ca românii să lupte. Mi se par puțin pesimiști acum și nu este normal. Așteptam ca Daum să schimbe asta.

Din afară, senzația este că lipsește un lider. Dar este o situație internă, despre care nu știu prea multe", a spus Marica la televiziunea DigiSport.

Atacantul a vorbit și despre selecționerul Christoph Daum, despre care a spus că se așteaptă să îi motiveze mai mult pe "tricolori".

"Daum este la început. Este într-o țară nouă și are nevoie de adaptare. Nu am vorbit cu el, dar am discutat cu oameni din Germania care au lucrat cu el și mi-au spus că este un foarte foarte bun motivator. Sper să vedem asta. Mie îmi place de el, din ce transmite. E promițător", a adăugat Marica.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
113057495799230
Dorin Dorin  •  07 Octombrie 2016, 15:15

gnohere liderul nationalei,daca nu nici in 200 de ani nu vom fi o forta in fotbalul mondial trebuie speculat momentul,suntem nationalisti asteptam de la nababul de hagi sa ne de a jucatori de nationala daca nu va face scandal vezi iannis suntem printre putinele tari care asteptam din pepiniera vrei sa faci performanta ia jucatorii cei mai buni ai momentului nu conteaza nationalitatea , dar noi mai catolici ca papa urmam exemplul unui personaj care a stricat fotbalul romanesc de ne face de rusine in europa,hotii,blaturi si neamuri in campionat e vorba de dl. becali

Vezi toate comentariile (1)
Comentează