FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALA

“Meritam bani pentru egaluri”

Articol de , - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Contra spune că jucătorii ar fi trebuit să primească prime pentru cele două puncte, însă crede că s-a negociat prost cu FRF.

Unul dintre “tricolori” a ră­buf­nit cu privire la recom­pen­sele financiare pri­­mite pentru parti­ci­pa­­rea la Euro. Contra a re­cunoscut, într-un in­ter­viu publicat azi de Evenimentului Zilei, că fotbaliştii au fost ne­mul­ţumiţi de faptul că nu au primit nici un euro pentru cele două egaluri.

“Noi am negociat prost înde­pli­ni­rea obiectivului. Am fost la dis­cu­ţii 4: eu, Chivu, Lobonţ şi Mutu. Tre­bu­ia vorbit dinainte de­spre o cla­­u­ză, să putem primi bani pentru e­­ga­luri. Dacă eram eu cel care de­ci­dea, poa­te ni se dădea mai mult. Am că­zut de acord asu­pra unor sume, am lu­at tau­rul de coar­ne, fără să ne gîn­dim că alţi colegi nu vor fi de a­cord cu anumite lucruri. Noi sîntem mai vinovaţi de­cît FRF, pentru că am acceptat re­gu­lile. Era bine ca fe­deraţia să ne dea o primă pentru partidele cu Fran­­ta şi cu Italia, fiind­că am obţi­nut două rezultate foarte bune”, a spus Contra.

Naşu: “Care e problema?”
Preşedintele FRF a reacţionat a­seară la ce a spus Contra. “Nu în­ţe­leg care e problema. Ei, jucătorii, au negociat condiţiile, aşa cum se în­­tîmplă de fiecare dată. Dacă se ca­lificau luau 3 mi­li­oa­ne de eu­ro. Cred că ei sînt mai su­pă­raţi că nu au îndeplinit obiectivul şi au ratat o sumă mare de bani, de­­cît că n-au luat prime pentru două punc­te”, a declarat Mircea Sandu. “Vreau să creez o men­ta­­li­tate de pro­fe­sio­nişti şi să pre­miez doar per­for­manţa. Nu mă interesează să fa­cem unul sau două puncte în gru­pă şi să nu ne calificăm”, a zis şi Lupescu.

“Am fost egalii Italiei şi ai Franţei, dar n-am primit nimic în afară de diurnă, care a depăşit 100 de euro. Este o învăţătură de minte pentru următoarele campanii de calificare”
Cosmin Contra fundaş echipa naţională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
 •  26 Iunie 2008, 18:15

Citesc si nu imi vine sa cred ca e adevarat!In loc sa le fie rusine pentru evolutiile penibile pe care le-au avut,pentru sutele de pase gresite si stopurile de divizia C,ei cer bani pentru doua puncte oribile,obtinute cu antifotbal,noroc si ajutorul unui arbitru norvegian care ne-a avantajat vadit!Rusine sa va fie!Voi negociati prime de joc in loc sa va ganditi la lupta care va astepta!Turcii nu cred ca au negociat ceva,au luptat si vor primi mai mult decat au visat.Si merita.Mediocrilor!Resine!

 •  26 Iunie 2008, 02:01

mai bine le-ati deconta biletele suporterilor care au fost la meci si au aratat ca sunt de EURO nu sa cereti voi pt valoarea voastra de "curtea scolii". Franta si Italia au fost ce au fost acum 2 ani nu anul asta....poate nici nu se califica la mondiale. Nu va mai laudati cu locul trei dintr-o grupa din care nu a trecut nimeni de sferturi.

 •  25 Iunie 2008, 19:17

aloo baietii ce tot va luati ma ? toata lumea cand juca romania toti erati cu ei ca au facut egal u campioana si vicecampioana !!! treziti-va

Vezi toate comentariile (50)
Comentează