FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZVAN LUCESCU A DEMISIONAT

Mesajul din spatele unei demisii tăcute: "Rămîneţi cu ei!"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 12:26

Răzvan a plecat de pe banca naţionalei după cel mai bun joc din mandatul său, 3-0 cu Bosnia. Reintraţi în lupta pentru calificare, "tricolorii" au rămas fără antrenor înaintea turneului din America de Sud.

Lucescu jr. a explicat aseară din cauza cui vrea să plece. "Au fost oameni care au făcut presiune infernală la fiecare meci, jucători care au auzit continuu că sînt slabi şi n-au nici o şansă de calificare. Normal că n-a fost unitate.

Sînt oameni care trebuie să dispară din fotbal, sau de pe lîngă fotbal, ca lucrurile să meargă bine", a acuzat selecţionerul, care s-a referit la Adrian Mititelu, fraţii Becali şi Cristi Borcea, cei mai mari contestatari ai lui.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
adianghelescu
adianghelescu  •  04 Iunie 2011, 18:22

mafia a invins eu nu spun ca lucescu junior nu a facut greseli in acest mandat dar clanul mafiot becali care printre altele au distrus dinamo si steaua a invins cu ajutorul asa zise-i prese sportive care nu e altceva decit presa de scandal si osanale pentru conducatorul de turma numai putin aseara un asa zis post de sport nu prezenta nomoc in pauza despre meciul echipei nationale un meci foarte buun zic eu pentru ca nu era ciobanul sa isi dea cu parerea asa desi poate meciul de aseara putea fi un inceput el este de fapt un sfarsit iar venirea lui hagi la nationala cu toata stima pentru cel care ne-a facut sa iesim in strada de bucurie nu cred ca este de bun augur

marian79iulian
marian79iulian  •  04 Iunie 2011, 18:17

razvane felicitari pentru jocul echipei de aseara, dar pana aici nu avem cum sa uitam execrabilele prestatii ale unor jucatori convocati la nationala doar de dragul de ai convoca probabil, florescu, zicu si chiar deac care au jucat la un moment dat penibil! de ce nu ai folosit si pana acum cei mai buni jucatori pe posturile lor asa cum ai facut-o aseara!!!!???? ok, au lipsit mutu suspendat, torje accidentat, muresan??? ....gardos??? ...sanmartean?? deci jucatori se gasesc, trebuie doar pusi in valoare! si pana aseara nu i-ai pus, fara suparare! totusi ai avut dreptate la un moment dat cand ai spus ca mai avem sanse! puteam sa fim insa si mai siguri!

vladix
vladix  •  04 Iunie 2011, 17:53

Bravo Razvane ! Ai ales momentul cel mai potrivit pentru a te retrage cu fruntea sus, de la nationala, inca odata s-a dovedit ca suporterii adevarati ajuta echipa lor nu o descurajeaza, pe Giulesti este un adevarat infern. Lasa-i pe altii mai ''priceputi'' dovedeste-le ce echipa vei face la Rapid ! Ai facut o miscare inteligenta, mult succes in viitor !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează