FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL- ROMÂNIA

VIDEO// EXCLUSIV Mihai Pintilii, sfat pentru „tricolori” înaintea duelului cu Israel: „Să n-o lăsăm de azi pe mâine”

Așteptat să revină la FCSB, Vlad Chiricheș s-a distrat alături de Mihai Pintilii și de Alexandru Chipciu la festivalul Neversea.
Așteptat să revină la FCSB, Vlad Chiricheș s-a distrat alături de Mihai Pintilii și de Alexandru Chipciu la festivalul Neversea.

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 11:25

Mihai Pintilii (39 de ani) explică pentru GSP.ro ce mentalitate trebuie să aibă „tricolorii” pentru a aborda ”dubla” cu Israel și Elveția decisivă pentru calificarea la EURO 2024.

Fostul internațional are încredere în „tricolori” și consideră că persoanele din exterior ar trebui să-i susțină mai mult pe jucători în această perioadă.

Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”
Israel - România
Andrei Rațiu l-a anihilat pe Vinicius și acum i-a făcut o descriere: „Două lucruri m-au impresionat la el”

VIDEO. Mihai Pintilii: „Să n-o lăsăm de azi pe mâine”

„Cu Israelul trebuie să dăm totul pentru că așa vor veni și ei. Nu trebuie să lăsăm calificarea de azi pe mâine și să ne bazăm pe meciul cu Elveția. Trebuie să tratăm jocul cu Israel cât mai serios, apoi putem să ne bucurăm cu toții la final! 

M-a surprins naționala Israelului, a pierdut în Kosovo și acum a făcut egal cu Elveția, o echipă foarte bună. E puțin ciudat, dar trebuie să ne bazăm doar pe noi pentru că suntem la mâna noastră, nu depindem de nimeni”, a spus Mihai Pintilii.

Acesta și-a amintit de perioada în care a bifat Euro 2016 în mandatul lui Anghel Iordănescu și consideră că lumea trebuie să-i încurajeze pe jucători. 

„Am fost și eu la echipa națională și știu care e atmosfera. Nimeni nu-ți dă nicio șansă! Spun mulți că avem o grupă ușoară și că nu mai avem fotbaliști! OK, dar indiferent cum suntem acum trebuie să-i susținem pe băieți! Măcar să fim la Euro și să avem ce povesti. 

Pentru mine experiența de la Euro 2016 a fost senzațională! M-aș bucura ca și acești tineri de la națională să se bucure de așa ceva! Darius și Florinel (n.r. - Olaru și Coman) erau foarte motivați și își doresc să ajungă la Euro, la fel ca și cei din conducerea naționalei, ceea ce e un lucru benefic”, a mai povestit Mihai Pintilii.

Când am întâlnit Elveția, am prins-o într-o formă și mai bună. E o echipă foarte bună și acum, dar dacă vom forma un grup frumos nu vom avea emoții. Am văzut și-n declarațiile lui Nicușor (n.r. - Stanciu) că acum formează o familie, iar ăsta poate fi un mare atu. Dacă nu există certuri atunci vom putea merge mai departe.

- Mihai Pintilii, team-manager FCSB

Mihai Pintilii, despre revederea pe gazon cu foștii colegi

Mihai Pintilii va participa la evenimentul  ”All Star Game” alături de: Gigel Bucur, Florin Gardoș sau Claudiu Keșeru. Partida caritabilă se va desfășura pe stadionul din baza Năstase&Marica Sport, sâmbătă, 18 noiembrie,  de la ora 14:00.

  • Partida caritabilă va fi transmisă în exclusivitate pe GSP.ro
  • Scopul evenimentului ”All Star Game” este acela de a ajuta 300 de copii din familii defavorizate din județele Ialomița, Olt și Tulcea. Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asigurarea de materiale de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente, rechizite, lemne de foc.
  • Donații-  aici.

„Pentru mine e primul meci de acest gen. Mă bucur că am fost invitat. Ard de nerăbdare să mă întâlnesc cu niște foști mari jucători. E o onoare să participi la un meci caritabil și să joci fotbal! 

Când vine vorba de copii, trebuie să te prezinți mereu pe teren pentru a-i ajuta. Chiar dacă sâmbătă vremea e mai aspră, nu e problemă. Îmi place să fie ceva mai ploioasă, să pot să mai bag câte-o alunecare, dar cel mai important e să ne simțim bine”, a spus Pintilii despre eveniment.

Citește și alte știri:

Megatranzacție pe piața media » Deținătorul de drepturi pentru SuperLiga, acord de cumpărare

Golgheterul Ligii 1 din 2000 știe cum trebuie abordat „decisivul” cu Israel: „Nu putem face asta! Pe ei mai rău îi ambiționează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează