FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Și-a dat demisia înainte de calificare » Dezvăluire surprinzătoare din interiorul FRF: „Eu răspund!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, susține că și-a prezentat demisia înainte de Israel - România 1-2, meciul care a trimis echipa națională la EURO 2024. Foto: Imago
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, susține că și-a prezentat demisia înainte de Israel - România 1-2, meciul care a trimis echipa națională la EURO 2024. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 22:07 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 22:49

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, susține că și-a prezentat demisia înainte de Israel - România 1-2, meciul care a trimis echipa națională la EURO 2024.

Stoichiță susține că în cazul în care România ar fi ratat calificarea la EURO, ar fi demisionat și funcția de la FRF, considerând că ceea ce face a dus la eșecul „tricolorilor”. A fost salvat de Pușcaș și Ianis Hagi, marcatorii golurilor victoriei cu Israel

MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”
FCSB
MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

Mihai Stoichiță: „Mi-am prezentat demisia înainte de meciul cu Israel”

„Un element pe care-l știu doar cei din Federație, o spun în premieră acum, eu mi-am prezentat demisia înainte de meciul cu Israel, în caz că nu ne calificăm. Meciul de la Felcsut. Am zis că misiunea mea se încheie pentru că mi se pare că este un eșec al zonei mele, zona tehnică. 

Toată lumea a rămas surprinsă. Burleanu mi-a zis că în niciun caz nu acceptă, dar eu asta am simțit că trebuie să fac și asta făceam, nu antrenează Burleanu, Vișan sau Bodescu, eu răspund direct de rezultatele echipelor naționale ale României”, a spus Mihai Stoichiță, la ProSport Live.

Stoichiță: „Trecem de grupă la EURO”

Imediat după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024, unde România a căzut cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda), Stoichiță a transmis pentru GSP că „tricolorii” vor trece mai departe:

„Cred că vom trece de grupă, atât spun. Eu sunt convins că se poate. O să trecem de grupă. Ce va fi în continuare, numai Dumnezeu știe, pentru că depinzi de multe lucruri, cu cine cazi, sunt multe...

La ultimul nostru Euro, în urmă cu opt ani, cu Puiu (n.r. Anghel Iordănescu), nu am trecut de grupă, deși părea accesibilă, cu Albania, cu Elveția. 

Franța avea rolul Belgiei de acum. Celelalte două erau în rolul... Echipa care vine de la baraj intră în rolul Albaniei, iar Slovacia în cel al Elveției. Asta era situația. Să-ți amintești că lumea spunea că vom bate Elveția și Albania la vremea respectivă...”

VIDEO. Denis Drăguș așteaptă cu nerăbdare Campionatul European din vara anului viitor: „Fiecare meci va fi o finală, primul obiectiv este să ieșim din grupă”

Citește și:

Prima ofertă pentru Ovidiu Burcă după despărțirea de Dinamo » Dorit de un club aflat în degringoladă
INTERES
Prima ofertă pentru Ovidiu Burcă după despărțirea de Dinamo » Dorit de un club aflat în degringoladă
Lovitură primită de preferatul lui Gigi Becali! Fanii sunt furioși: „Felicitări adversarilor!”
FCSB
Lovitură primită de preferatul lui Gigi Becali! Fanii sunt furioși: „Felicitări adversarilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
danglumetu
danglumetu  •  29 Decembrie 2023, 22:31

si-a prezentat demisia, dar, nu si-a prezentat-o! ipocrizie in forma continuata!

parachioara5
parachioara5  •  29 Decembrie 2023, 11:23

...de ce nu apar comentariile nefavorabile despre acesti trei satrapi ?

tase67
tase67  •  29 Decembrie 2023, 11:17

Stoichita timpul trece, si tu dormi, cind ar trebui sa stai de vorba, cu Marica sau cu acest bastan al nostru, Sumi, despre Coman si Dragus in fata, si cu acest Puscas, arma secreta, pe ultimele 25 de minute, Hagi si Stanciu, cu schimb de roluri, facind rocade frecvent in meci, intre constructie si finalizare, totodata mergi cu Morutan, pe rol de acrobat, care daca poate sa il erupa pe Alibec, poate mai mult cu acest vulcan, Mihaila, da-i ma, Stoichita pe acesti baieti pe mina lu Gica vorbesc aici de Gica Hagi sa invete sa traga in minge, la plasa ca la poarta, fara vlaga, vedem meci de meci, ca au putin spor eu zic Stoichita da-ti tu demisia asa frumos, inca o data, si spune-i lui Burleanu tu, sincer, ca vii inapoi doar cind Petrescu Belo si Popescu devin mentori pentru Ratiu Dragusin si Burca si cind Razvan si Petre Marin sau Stanciu si Mihaila si Morutan primesc acele sfaturi si lectii despre cum trebuie sa dai in minge ca sa nu o umpli mereu de singe de la mijloc spre zonele unde se accelereaza in acele ritmuri intense nebune care, pentru ca dormi, in loc sa te trezesti, reprezinta acele mari carente pe care tu trebuie sa le rezolvi azi Stoichita ca iti trece vremea si iti freci coatele degeaba pe la birouri FRF, Euro a inceput si ii vad pe altii cum sprinteaza si valorile pe care am fost binecuvintati sa le avem trebuie sa fie folosite, spune-mi tu sa stiu, de cite ori ai vorbit sa lucrezi la meserie cu Munteanu pentru Cicaldau poate ca ai treaba si te tin de vorba

Vezi toate comentariile (25)
Comentează