FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Stoichiță este optimist înainte de Israel - România: „Îi vom domina în tribune”

Meciul Israel - România, programat pe 18 noiembrie, de la 21:45, se va juca în Ungaria, pe stadionul Akademiei Pușkaș. Mihai Stoichiță (69 de ani) este convins că fondul sonor va fi dominat de suporterii români. +39   FOTO
Meciul Israel - România, programat pe 18 noiembrie, de la 21:45, se va juca în Ungaria, pe stadionul Akademiei Pușkaș. Mihai Stoichiță (69 de ani) este convins că fondul sonor va fi dominat de suporterii români.

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 19:55 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 20:28

Meciul Israel - România, programat pe 18 noiembrie, de la 21:45, se va juca în Ungaria, pe stadionul Academiei Pușkaș. Mihai Stoichiță (69 de ani) este convins că fondul sonor va fi dominat de suporterii români. 

Stadionul Puskás Akadémia are 4.000 de locuri. Astfel, România va avea aproximativ 180 de suporteri, reprezentând 5% din capacitatea stadionului, conform regulamentului UEFA.

Poli Iași, prima reacție în cazul fotbalistului dorit de FCSB: „Înseamnă că am avut un ochi bun în vară, când l-am adus”
POLI IAȘI
Poli Iași, prima reacție în cazul fotbalistului dorit de FCSB: „Înseamnă că am avut un ochi bun în vară, când l-am adus”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF este de părere că suporterii români se vor face auziți la Budapesta, chiar dacă numărul lor nu va fi unul impresionant. De asemenea, acesta nu se așteaptă la incidente între fani.

Reprezentantul FRF este optimist și de gazonul pe care se va juca, unul mult mai bun față de cel de pe arena lui Ujpest, pe care România a remizat cu Belarus, 0-0.

Mihai Stoichiță: „Nu vor fi probleme în Ungaria”

180 de români îi vor domina în tribune pe suporterii israelieni. Sunt convins de asta. Nu vor fi niciun fel de probleme în Ungaria! S-a întâmplat ceva la meciul cu Belarus? Am umblat în treningul naționalei la Budapesta pe stradă și a fost totul în regulă. Știm stadionul pe care se va juca, l-am văzut, știm la ce să ne așteptăm. 

Important este că terenul arată foarte bine, față de gazonul de la Budapesta, acolo unde am întâlnit Belarus. Nici nu se compară din acest punct de vedere, condițiile sunt foarte bune. 

Rămâne acum să obținem un rezultat bun: va fi care pe care în meciul cu Israel. Să nu ne luăm după ce s-a întâmplat la București. Acum este un alt meci” a spus Mihai Stoichiță, potrivit Prosport.

VIDEO Sergiu Radu a comentat șansele României de calificare la EURO: „Suntem în cel mai bun moment din ultimii 15 ani”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

În 2018, debuta în Liga 1 pentru Dinamo și se anunța un mare câștig » Unde joacă astăzi fotbalistul care impresiona la juniori
DINAMO
În 2018, debuta în Liga 1 pentru Dinamo și se anunța un mare câștig » Unde joacă astăzi fotbalistul care impresiona la juniori
Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj
U CLUJ - CFR CLUJ
Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
doruduceac
doruduceac  •  05 Noiembrie 2023, 14:22

acest individ ne-a obisnuit sa vorbeasca .. fara el !!!.. 180 de suporteri ???.. atat la un meci decisiv pentru EURO !!!.. este o bataie de joc evreiasca ..sa pui meciul in UNGARIA .. o tara ostila ROMANIEI .. pe un stadion foarte mic populat cu doar 180 de suporteri .. !!!in orice tara europeana , pe orice stadion , acesta era in GALBEN .. si echipa nationala incurajata romaneste !!!.. daca ROMANIA va suferi un esec ...acest ESEC ESTE AL FRF , .. in mod evident ...trebuia sa refuze ...ungaria !!!.. in mod normal ISRAEL .. ar trebui exclusa de UEFA .. din aceasta competitie ...din GERMANIA .. care va fi chiar in pericol de a nu se desfasura ..datorita demonstratiilor, actiunilor ostile israelului si chiar atentatelor din GERMANIA si toata EUROPA !!!.. HAI ROMANIA !!!..

alfabetta
alfabetta  •  01 Noiembrie 2023, 21:39

Ce înseamnă performanță ptr. Mihai Stoichiță (69) : să domini tribunele. Cum-cum ? Meciul se va juca la Felciut. Merită văzut pe Wikipedia. O localitate (sat/sătuc) la 40-50 km. de Budapesta. Are mai puțin de trei sute de coșuri de fum, și 1913 de locuitori cu un stadion de 3500 de locuri. Ce mai ? Este buricul pământului. Fotbalul potrivit la locul potrivit.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Noiembrie 2023, 09:05

Serios ,nu îmi vine sa cred ce a debitat M. Stoichiță ( nu ca îl suspectez de mare academician ) !? Pai aia sant in război cu toată tara ( la ei se face și armata nu apel de seara numai ) iar cel mai important este sa- I dominam la fotbal și sa câștigăm sau măcar 1 punct ! Asa conducători asa fotbal !? Da ne- am liniștit ducem galerie de copii sau acei AUR - iști și le arătăm noi !?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close