FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Mircea Lucescu este hotărît! Ce spune despre posibilitatea de a deveni selecționer

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 13:41

Mircea Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a conduce naționala României la EURO 2016.

"La EURO 2016 vom merge cu antrenorul care a calificat naționala. Așa e normal. Lasați numele meu, că nu mai am 40 de ani ca să fiu selecționer. S-a tot folosit numele meu ca să se pună presiune inutilă. La FRF sînt oameni responsabili și ei vor trebui să ia cea mai bună decizie.

Eu zic că jucătorii și staff-ul trebuie lăsați să se bucure de această calificare. Ei merită felicitări pentru că au luptat pînă la capăt. Acum urmează o perioadă de analiză și de pregătire a meciurilor de la EURO, unde nu trebuie doar să facem act de prezență. Această calificare va aduce un reviriment în fotbalul românesc", a spus Lucescu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
867325516660092
Gheorghe Milovan  •  13 Octombrie 2015, 10:56

Elegant, aşa cum îl cunoaştem, Lucescu refuză o posibilă ofertă de a antrena naţionala. Aveţi, cu siguranţă, toate motivele s-o faceţi stimat d-le Lucescu, dar e important să înţelegeţi că naţionala are nevoie de un antrenor mai mult decât de un selecţioner. Nu se înţelege nimic din jocul naţionalei, nici o schemă tactică însuşită anterior, nimic altceva decât agitaţia sterilă a unor jucători chiar talentaţi. Sunteţi unul din puţinii care aţi putea face din 22 fotbalişti o echipă. Oricum, generalul în rezervă (sau rezerva de general ?) nu cred să ştie ce e de făcut.

537719023044728
Cristian Stefan  •  13 Octombrie 2015, 01:48

Il Luce e ahtiat dupa lovele. Never, never, nu va antrena Dinamo, sau selectionata Romaniei. Pe romaneste, in veci nu il vom mai vedea antrenand in tara. Nu uitati ca are si o varsta. Eu, daca as fi in locul sau, as pleca la culcare...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Octombrie 2015, 23:25
Postat de Elisabetu Constantin Jimblaru pe 12 Octombrie 2015, 21:45

Niciodata nu va interesat nici nationala nici DINAMO nu stim care sunt motivele dar ar trebuie spus ca sa nu va judecam gresit.Ati facut multe lucrurile bune in fotbal .dar pt altii pt noi romanii NIMIC.Respect mult pt. IORDANESCU.

Tu ai memoria foarte scurta ! Si ACUM la Șahtior, Lucescu face enorm pentru fotbalul romanesc ! Daca tu ai uitat ca Lucescu a fost ca jucator si antrenor al nationalei la turneele finale , e numai problema ta , dar nu fi ignorant !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează