FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Lucescu nu i-a dat încă un răspuns ferm lui Răzvan Burleanu » Rinat Ahmetov: ”Ar fi o ieşire nobilă!”

Ahmetov colaborează cu Lucescu din mai 2004. În acest timp, formația din Donețk a cîștigat 20 de trofee
Ahmetov colaborează cu Lucescu din mai 2004. În acest timp, formația din Donețk a cîștigat 20 de trofee

Articol de , - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:45

Potrivit unor surse ucrainene, aşa s-ar fi exprimat ieri Ahmetov la adresa lui Mircea Lucescu, după ce patronul lui Şahtior şi-ar fi dat acordul ca, pînă în vară, tehnicianul să pregătească şi "naţionala" României.

Chiar dacă presa din Rusia a avansat ieri la prînz informaţia că Mircea Lucescu s-ar fi înţeles cu Rinat Ahmetov să preia prima reprezentativă a României, dar să rămînă şi la Şahtior pînă în vară, pînă aseară, conducerea de la Casa Fotbalului nu avea încă un răspuns ferm din partea tehnicianului.

Mai mult, la puţin timp după anunţul că Il Luce ar fi ajuns la un acord cu patronul lui Şahtior, antrenorul dezminţea vehement informaţia: "Abia ne-am întors din Belarus, de la meciul cu Bate, sînt în aeroport, la masă! N-am vorbit cu nimeni despre asta. Sînt doar invenţii ale presei de aici!".

"Antrenez gratis!"
Românul era nemulţumit că presa de la Bucureşti a avansat şi sume de bani, în legătură cu viitorul său contract la echipa naţională. Conform fanatik.ro, care citează apropiaţi ai lui Il Luce, acesta ar fi spus: "Uitaţi-vă şi voi ce se scrie şi se vorbeşte în ţară. Că sînt un antrenor scump, că pun banii în prim-plan. E incredibil cîtă răutate şi dezinformare există. Dacă ar fi să vin la «naţională», o să antrenez gratis! Nu vreau nici un ban! Vreau doar să pun umărul la ieşirea la lumină a fotbalului românesc"

Şi totuşi, Ahmetov şi-ar fi dat acordul
Potrivit unor surse din Ucraina însă, discuţia între Ahmetov şi Lucescu a avut loc. Iar şeful lui Şahtior a înţeles dorinţa antrenorului şi prietenului său de a se întoarce acasă. El chiar ar fi spus că "ar fi o ieşire nobilă din partea lui Mircea Lucescu să iasă astfel din colaborarea cu Şahtior, pentru echipa naţională a ţării sale".

Aseară, Răzvan Burleanu ar fi avut o discuţie cu Mircea Lucescu, dar lucrurile nu s-au lămurit, astfel că nu s-a putut anunţa oficial revenirea tehnicianului printre "tricolori", după o pauză de 28 de ani. Surse federale susţin că "nu e nici o grabă, domnul Lucescu poate să dea un răspuns pînă cel tîrziu duminică".

Iordănescu rămîne planul B
Cum luni este ultima zi în care pot fi trimise telegramele cu convocările de principiu ale stranierilor pentru partidele cu Irlanda de Nord (14 noiembrie) şi amicalul cu Danemarca (18 noiembrie), timpul a început să-i preseze pe conducătorii de la Casa Fotbalului.

Tot surse federale afirmă că "n-ar fi chiar o problemă cu convocările acelea. Le pot trimite chiar cei de la Federaţie, că nu sînt aşa mulţi stranieri şi cîţiva sînt accidentaţi. Iar dacă Mircea Lucescu nu vine, rămîne doar varianta Iordănescu, pentru că nu mai e vreme de negocieri cu altcineva, cel puţin pentru ultimele două partide din acest an".

"Nu ştiu ce va face tata, n-am discutat deloc despre acest subiect. Ştiu doar că pînă la vară rămîne la Şahtior" (Răzvan Lucescu, antrenor Xanthi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
robert1205
robert1205  •  23 Octombrie 2014, 19:51

Nea Mircea te asteptam la Nationala de la meciul 4-0 cu Austria din1986.

dan2010
dan2010  •  23 Octombrie 2014, 19:37

daca vine intradevar Lucescu ar trebui sa aduca si putina liniste. Cine ar putea spune ca Lucescu nu stie ce face? Poate doar cei care vor sa-l denigreze! vorbind serios! Ar fi solutia cea mai buna! sper sa vine, cu Toate ca Gasca lui Sandu nu ar vrea! Sunt multi care i-ar pune bete in roate!

raszzvan
raszzvan  •  23 Octombrie 2014, 17:42
Postat de aly_dinamo pe 23 Octombrie 2014, 12:37

La bre prostiile. Au trecut multi ani de atunci. Omul are acum experienta si, fara indoiala, e cea mai buna solutie pentru nationala.

nu ai ce sa le ceri unor stelisti. atat ii duce capul, atat fac

Vezi toate comentariile (16)
Comentează