FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA 2-0

Mircea Lucescu: "România a distrus Bosnia cu Răzvan pe bancă! Acum, ei merg la Mondial, noi avem emoţii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 22:03

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior, crede că s-a greşit atunci cînd nu s-a încercat păstrarea lui Răzvan Lucescu pe banca naţionalei, după victoria cu Bosnia, scor 3-0, din preliminariile pentru Euro 2012.

"Uitaţi-vă la Bosnia. Noi i-am distrus acum cîţiva ani. 3-0 a fost puţin, pentru că am ratat şi penalty (n.r. prin Săpunaru). E cam cel mai bun meci din ultimii ani, dar lumea n-a avut răbdare.

Acum, Bosnia s-a calificat direct la Campionatul Mondial, iar noi am prins barajul cu emoţii. N-a fost răbdare cu Răzvan, care a încercat să construiască ceva. Nu s-a putut şi a plecat după un rezultat foarte bun",  a spus Mircea Lucescu la Fanatik Show, la Etno TV.

591098-caseta.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
madskills
madskills  •  17 Octombrie 2013, 17:21
Postat de nausea pe 17 Octombrie 2013, 10:48

Cel mai bun meci al nationalei in ultimii ani ... a fost si atunci un momemnt, la 0-0, bosnizacii puteau primi un 11m . Razvan e creator de echipe, ar fi construit o natioanala solida, gen Belgia, dar nu inconditiile actuale, adica nu sabotat de jucatorii impresariati sau legati cumva de becali, Pentru Razvan a fost deci mult mai greu decat pitzi sau oricare altul.

CU CE sa construiasca o echipa gen Belgia?:)) TOTI titularii Belgiei joaca la super echipe din occident. La noi, "crema" nationalei este formata din jucatori din campionatul intern si cel mult rezerve la cluburi de mana a 2a din occident. Spune-mi macar 3 jucatori de nivelul belgienilor pe care "maleficul" Piturca nu vrea sa-i cheme la lot. La ora actuala nici Capello nu ar face treaba cu jucatori mediocrii sau pusti care refuza nationala, alde Iancu si Stanciu. Suntem la pamant din toate punctele de vedere si Piturca, pe care nu-l inghit, si-a indeplinit obiectivul: barajul . Cine spera sa castige grupa, e nebun.

travk
travk  •  17 Octombrie 2013, 12:41
Postat de alin_sav pe 17 Octombrie 2013, 10:44

Razvan Lucescu e un antrenor de echipa de club ok, chiar bunicel dar la nationala a fost cel mai slab antrenor ever ... mediocru, slab de tot ... pai Piturca e zeu pe langa el, incomparabil mai bun.

esti prost? sau te prefaci? asta a falimentat Rapidu amice, nu Copos, Mucea junior a adus 40 de jucatori pe salarii de 300.000 de euro gen Surdu - Apostol si multi altii care terminau pe locul 9-10 in campionat, du-te tare ca te pricepi la fotbal ca manelistii la gramatica...ps: Sa imi bag pu/l.a in Vichi

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  17 Octombrie 2013, 11:40

Are dreptate într-o oarecare măsură Lucescu. Meciul cu Bosnia a fost cea mai bună partidă pe care am făcut-o de ani bun încoace, dar restul meciurilor a lui Lucescu junior la națională au fost demne de filmele cu proști.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează