FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu, afirmații grave la adresa lui Burleanu: "Cum poate mincinosul ăsta să facă asta cu banii Federației?"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 22:07

Mircea Sandu a ieșit din nou la atac după dezvăluirile făcute în această seară de Răzvan Burleanu. 

Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federației Române de Fotbal, a publicat astăzi pe site-ul personal o serie de legături suspecte între Mircea Sandu și unele firme care ar fi beneficiat  de contracte preferențiale în mandatul său. Vezi AICI.

"Pe ce post joacă Burleanu ăsta? Federaţia Română de Fotbal este o societate de drept privată. Nimeni nu-mi interzicea să fiu acţionar la altă societate. Într-o societate privată nu există conflict de interese. Burleanu ne arată că a intrat în panică, asta ne arată cu aceste ieşiri.

Le-am lăsat bani în conturi, iar ei zic că n-au găsit nimic. Ca să fie clar, eu nu fac parte din echipa lui Ionuţ Lupescu.

El este capabil să-şi convingă singur oamenii de calităţile lui. Dar cum poate mincinosul ăsta să-şi facă din banii Federaţiei campanie?", a declarat Mircea Sandu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  06 Martie 2018, 12:02

Poftim??? Intre societati private nu exista conflicte de interese??? Omul asta ce mai cauta in libertate oare? Mie declaratia sa mi se pare foarte importanta, este o dovada clara prin care Sandu recunoaste ce mizerii facea la FRF. Nene Sandule, lasa tu postul pe care joaca Burleanu in pace, zi-ne ce ai lasat in urma la federatie mai bine. Ca rezultatele sunt minunate. Deci ca sa traduc ce zice defapt Sandu aici: FRF e o societate privata. Eu am condus societatea asta privata, deci practic eram pe meleagul meu, faceam absolut ceea ce "doreau muschii mei" pe meleagul meu. Intrebarea ar fi totusi, este FRF chiar o societate privata? Iar in societatile private sunt permise actele de coruptie pt ca nu ar exista conflicte de interese? SANDULE, LA PUSCARIE, e inadmisibil sa spui asa ceva si sa nu se sesizeze nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează