FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 19:30, TVR 1

Mircea Sandu: "Nu am vorbit cu Lucescu dinaintea CE!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2008 00:00

Preşedintele FRF a infirmat zvonurile conform cărora ar fi luat legătura cu Mircea Lucescu şi pune înfrîngerea reprezentativei de tineret pe seama importurileor iraţionale de jucători străini în Liga I.

"În ultima perioadă au apărut multe în presă. Nu am vorbit de foarte mult timp cu Lucescu, de dinaintea Campionatului European, iar despre Mutu nu ştiu nimic oficial. Mereu înaintea meciurilor echipei naţionale apar astfel de lucruri care vor să destabilizeze. Unii oameni se bucură de rezultatul cu Lituania pentru că au ceva cu mine, cu Lupescu şi cu Piţurcă." a spus Sandu, referindu-se apoi şi la înfrîngerea reprezentativei de tineret, 0-3 la Iaşi, în faţa Tării Galilor: "Se vede cît rău fac străinii fotbalului românesc. Jumătate dintre jucătorii care au jucat ieri nu evoluează la echipele de club şi asta se vede. Toată lumea este afectată de scandaluri. Vom da replica la toate acuzele pe care le-am primit într-o conferinţă de presă pe care o vom organiza vineri!".

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (3)
 •  10 Septembrie 2008, 15:50

Uite ca asta da cu piatra in cei ce aduc jucatori de afara.Subtil ca intotdeauna.Cand unele cluburi sustineau Echipa Nationala tu nu le-ai ajutat cu nimic. Nici macar sa aiba arbitraje corecte.Ai lasat sa functioneze cooperativa si pe de alta parte si dinamoviada arbitrilor.Cu jucatorii lor sau cu cei crescuti de aceste cluburi Nationala a avut rezultate si tu ai cules roadele. Acum ca le pasa mai mult de echipa proprie decat de Nationala, ii ataci. Sa-ti fie rusine!

 •  10 Septembrie 2008, 15:46

Nu vorbi tu despre importuri.Atata timp cat sub domnia ta s-au facut atatea manevre cu exporturile de jucatori.Atitia bani care nu au ajuns la cluburi ci au fost deturnati. Asa au ajuns o mana de impresari sa dicteze in fotbalul romanesc.Si de aceea au ajuns unele echipe sa cumpere jucatori de afara.Nu ai reusit sa faci nimic pentru a ajuta centrele de copii si juniori.Eu cel putin ma rad numai cu Gillette,folosesc spuna si ras si after-shave Gillette.Tu?macar atata faci???Eu cred ca nu!

 •  10 Septembrie 2008, 15:10

Aici te cred. Ce sa discuti tu cu Mircea Lucescu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close