FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Mircea Sandu răspunde acuzelor lui Răzvan Burleanu » Previziune sumbră despre viitorul şefului FRF: "Va avea 3 voturi" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 09:55

Răzvan Burleanu l-a acuzat pe Mircea Sandu că boicotează candidatura României pentru organizarea meciurilor de la CE din 2020. Fostul şef al FRF nu a ezitat să-i răspundă. 

"M-au sunat colegi de la UEFA i m-au întrebat dacă România mai candidează pentru CE 2020. Nimeni de la FRF nu a sunat acolo să se intereseze.

Eu am venit în Europa unde mă voi întîlni cu oameni importanţi pentru a face lobby pentru ca România să aibă şanse în continuare pentru organizarea meciurilor de la CE 2020.

Sînt pe banii mei aici şi ei spun că boicotez România. Să nu uite că eu am iniţiat propunerea pentru candidatură. Eu voi continua să susţin România. Voi face în aşa fel încît să avem 200% şanse".

...despre şansele lui Burleanu pentru un post de membru în CE al UEFA:

"Ce şanse are el? El crede că e ca şi cum ai merge pe stradă? Să candideze şi o să obţină maxim trei voturi.

Păi dacă Lato (fostul internaţional polonez Grzegorz Lato ) a obţinut un vot, cît ar obţine el? Să candideze, are şanse...", a spus Sandu pentru Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  19 August 2014, 13:46

e pe banii lui plecat ..dar NU spune sandu sef de clan ca are sal de 2500 euro ca director la centrul de la mogosoaia ..bani luati degeaba ..numai fraierii pune botu la ce spune sef de trib . Bine ii face Burleanu ca incet dar sigur il inlatura de tot .. la UEFA nu face lobi sandu milogu(care traieste dupa spatele fotbalului din blaturile si actual din functii pe care NU le merita ) Romania e in acest circuit de foarte mult timp iar IonutLupescu e mult mai aproape de Blateru decit sandu ..s-a vazut la super cupa europei unde LUpescu era in prim plan sandu era la sprit ?!! asa ca mucles sari in piscina si racorestete ..o sa puna si apa ...

simina2
simina2  •  19 August 2014, 13:40

Banii tai sunt bani furati de la si prin intermadiul federatiei. Toata viata ti-o vei trai din banii astia asa ca nu te da ce nu esti. Fotbalul romanesc nu moare fara meciurile respective, dar poate fi sufocat de unul ca tine. Sper sa dispari din fotbal.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 August 2014, 13:05

burlanu' e din ce in ce mai penibil ! stai ba in banca ta...ochelaristule !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează