FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PARAGUAY 0-2

Mulţescu propune DOUĂ soluţii care ar fi putut ajuta naţionala

Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 23:15

Într-o intervenţie în direct la Radio GSP, Gigi Mulţescu a comentat înfrîngerea suferită de România în amicalul cu Paraguay, scor 0-2, şi a propus două nume care, în opinia sa, ar fi putut ajuta reprezentativa noastră în turneul amical din America de Sud.

"Cred că ar fi meritat convocat Curelea la lot. Este un atacant cu simţul golului, care a primit multe oferte de-a lungul timpului, aş putea scrie un roman despre acestea. Totodată, un jucător ca Tibi Bălan ar fi putut intra la mijloc, are pasa decisivă, e tehnic", spune Mulţescu.

Aceştia nu ar fi primi jucători de lot naţional pe care i-ar da Sportul Studenţesc în ultimii ani, după nume precum Ionuţ Mazilu sau Gigel Bucur, care au prins în cele din urmă contracte mai bune decît în Regie.

La 30 de ani, Tibi Bălan este unul dintre cei mai curtaţi mijlocaşi din Liga 1, el strîngînd nu mai puţin de 146 de meciuri în tricoul "studenţilor", pentru care a marcat de 42 de ori.

Cariera lui Costin Curelea se identifică practic cu Sportul Studenţesc, aceasta fiind singura echipă la care atacantul de 26 de ani a jucat în cariera sa. El se află la începutul celui de-al 11-lea sezon cu Sportul! Curelea are 11 selecţii în naţionala de tineret, pentru care a marcat două goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
adibeton
adibeton  •  13 Iunie 2011, 00:50

nu cred ca asta era solutia 1-echipele de club nu au nici o strategie 2-nu avem infrastructura 3-nu prea avem antrenori valorosi 4-patronii cluburilor si federatia vai de ei ma tot intreb cum au castigat acei bani de i-si bat joc acum de ei(bani) si de jucatori si in primul rand de cei ce iubesc fotbalul.

boss_imperator
boss_imperator  •  13 Iunie 2011, 00:46
Postat de terrierrom pe 12 Iunie 2011, 23:21

da parq acum 10 min, nu era multescu ci siman :))))

EXACT.

ligax
ligax  •  13 Iunie 2011, 00:42
Postat de energydrik pe 13 Iunie 2011, 00:36

Eu ma propun pe mine!!!, cand eram in liceu bateam mingea toata ziua si trageam napraznic de la 20 m.

Si eu trageam la fel de napraznic in geamurile scolii dar fugeam repede si nu ma prindeau.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close