FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2018

Mutu îi spune lui Daum ce jucători să ia cu Armenia și Kazahstan: "Ei n-ar trebui să lipsească!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 20:31

Adi Mutu este de părere că selecționerul ar trebui să mizeze pe Denis Alibec și Nicolae Stanciu în atacul naționalei, în "dubla"  cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Fostul atacant al României susține că tricolorii nu mai au scuze în cazul în care nu obțin cele șase puncte puse în joc în aceste două dispute. 

"Trebuie să joace cu Alibec și Stanciu. Pentru mine, în față, n-ar lipsi Alibec și nici Stanciu. E imperativ să facem 6 puncte. Cred că suntem peste ei și trebuie să facem 6 puncte. Dacă și după meciurile astea o să avem scuze... E vorba de Kazahstan și Armenia. Îmi pare rău, pe vremea mea nu existau aceste echipe", a declarat Mutu la Dolce Sport.

Meciul cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombire, la aceeași oră. Naționala României va disputa ambele confruntări în deplsare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  26 Septembrie 2016, 12:35

Mai bine isi da cu parerea Mutu decat Burleanu sau Vochin sau alt trepadus din FRF. Chiar si Mircea Sandu stie mult mai multe decat aia...

flintstone
flintstone  •  24 Septembrie 2016, 23:41

ce poza au pus si astia, hahaha, ce rai sunteti

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2016, 22:59

I-a luat pe acei jucatori. *Vremea * ta a trecut. Acum te poate fenta orice echipa.Puteai sa mai joci. De ce n-ai facut-o ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează