FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, VINERI, 21:00, TVR 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mutu şi Marica vor să relanseze România spre Euro: ”Marcăm amîndoi cu Bosnia!"

Marica, Mutu şi ceilalţi “tricolori” au oferit cadouri de ziua copiilor Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Marica, Mutu şi ceilalţi “tricolori” au oferit cadouri de ziua copiilor Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 04:16

Atacanţii ”naţionalei” s-au arătat superoptimişti la conferinţa de presă susţinută ieri la Centrul Cultural al Ministerului de Interne, unde ”tricolorii” au sărbătorit 1 iunie alături de copii din trei centre de plasamen.


Primul subiect adus în discuţie a fost problema noului căpitan al României, însă cei doi atacanţi au evitat o poziţie tranşantă: "Ne concentrăm la această partidă, pe care o văd ca pe un război. E meciul unei generaţii. Nici nu mă gîndesc la banderolă, vreau să marchez!", a reacţionat Marica, favoritul Naşului la preluarea banderolei de la Chivu, în timp ce "Briliantul" a răspuns surîzînd: "Răzvan alege căpitanul".

"Răzvan e liniştit"
Tevatura legată de posibila plecare a lui Lucescu jr. nu pare să afecteze, cel puţin la nivel declarativ, atmosfera din lot. Întrebat dacă va juca şi pentru selecţioner, Mutu a comentat încheind cu un apel la suporteri: "Jucăm pentru noi, pentru România şi pentru Răzvan. Cu toţii ştim că postul lui e în pericol, dar sîntem liniştiţi, la fel şi el. Românii şi-au pierdut răbdarea cu noi şi e normal. Haideţi să fim uniţi înaintea acestui meci! După, dacă nu v-a plăcut spectacolul puteţi să ne fluieraţi!".

Marica s-a arătat mult mai ataşat de antrenor: "Sîntem în aceeaşi barcă, doar împreună cu Răzvan vom cîştiga. Mi-aş dori implicare mai mare din partea presei, să veniţi cu soluţii şi idei!".

"Mental şi fizic sîntem ca la Zenica"
Cu două zile înaintea partidei capitale cu Bosnia, Mutu şi Marica au avut viziuni oarecum diferite legate de schimbările apărute în rîndul "tricolorilor" faţă de meciul de la Zenica. "Acum, mai mult ca niciodată, conştientizăm că e ultima şansă. La Zenica, publicul i-a împins foarte tare pe bosniaci, acum sper să fie invers", crede vîrful lui Stuttgart, în timp ce pentru Mutu lucrurile stau cam la fel: "Mental şi fizic, situaţia e aceeaşi ca în Bosnia. Bosniacii nu mi se par un adversar de speriat, au doar un atu psihologic, victoria de la Zenica".

Briliantul nu se retrage
Vorbind despre retragerea lui Chivu, Mutu a mărturisit că nu va părăsi "naţionala" indiferent de rezultatul actualei campanii de calificare: "Am vorbit cu Chivu chiar în ziua cînd şi-a anunţat retragerea, l-am sunat şi i-am spus că-i respect motivele. Eu nu mă gîndesc la retragere, chiar dacă nu ne calificăm. Vin cu plăcere la «naţională» şi pot să fac faţă pe mai multe fronturi!".

"Timişorenii" sînt şocaţi
Mutu a acordat o atenţie aparte problemelor iscate la lot de retrogradarea clubului Poli Timişoara, discutînd cu jucătorii bănăţeni, demoralizaţi de această veste: "Le-am spus lui Alexa şi Zicu să nu-şi piardă concentrarea, după meciul cu Bosnia au timp să se gîndească la asta, dar acum e vorba de România".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ligax
ligax  •  02 Iunie 2011, 10:06

De marcat, marcati si de luat cate luati?

star01
star01  •  02 Iunie 2011, 10:03

p...r...o...s...t...i...t...u...a...t...e!?

star01
star01  •  02 Iunie 2011, 10:03

in ce club de fite din Bucuresti veti marca la prostituate?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează