FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA

N-a fost loc de respect » Imnul Ungariei a fost acoperit de fluierăturile suporterilor români » Eveniment neplăcut în minutul 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 20:09

În ciuda faptului că în ultimele zile s-au făcut tot mai multe presiuni ca la meciul România - Ungaria să existe mai mult respect,  regulile au fost încălcate chiar înaintea fluierului de start. 

În momentul în care a început imnul Ungariei, tot stadionul a început să fluiere şi pe tot parcursul intonării acestuia nu s-a auzit absolut nimic altceva.

Mai mult, în minutul 2 un suporter a aruncat o brichetă pe stadion, iar arbitrul a dus-o la marginea terenului şi va consemna totul în raportul de joc, cel mai probabil.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
doru5
doru5  •  12 Octombrie 2014, 10:47

Autonomia secuilor a fost o greseala a lui Mihai pe care noi nu o vom repeta!! Miseii au inceput sa-i persecute pe taranii romani din teritoriul autonom , iar cdupa ce Mihai i-a pedepsit pe cativa dintre boierii secui , secuii l-au tradat , intorcandu-se impotriva lui , de partea ungurilor!!!

doru5
doru5  •  12 Octombrie 2014, 10:40

Ungurii sustin pe de o parte ca Unirea Principatelor nu a fost facuta de catre Mihai Viteazu , cica ar fi fost facuta de catre Bathory . SInguree lagaturi , au fost sprijinul militar pe care Bathory i l-a asigurat lui Mihai Viteazul si faptul ca in schimbul acestuia , Mihai Viteazul a fost nevoit sa se recunoasca vasal miselului de ungur!!!! Dar ep de alta paret , tot ungurii au scos la iveala un act semnat de Mihai Viteazul prin care acesta le-a acordat autonomie secuilor!!! Pai cum???? Daca Unirea a r fi fost facuta de catre athory , ce treaba ar mai fi avut Mihai cu autonomia secuilor???? Se contrazic singuri...si se mint in continuare , acuzandu-ne pe noi.

doru5
doru5  •  12 Octombrie 2014, 10:36
Postat de mandpv964 pe 12 Octombrie 2014, 09:38

Ha ,ha ,he amice ,hungurii au facut orase in Ardeal in care romanii majoritari fiind nu aveau voie sa intre .Mai citeste ceva din istoria romanilor transilvaneni.

Ungurii au fost doar invadatori , au construit orase , pe munca romanilor si pe birurile imperiale platite de romani!!! , dupa ce Ungaria si Ardealul au ajuns sa fie stapanite de AUstrieci , ungurii le-au lins gaua7a austriecilor , sa poate avea putere in continuare asupra teritoriilor ocupate , le-au promis austriecilor sprijin militar , dar de fapt armatele erau in cea mai mare arte formate din romani , sarbi si slovaci!!! SI acum si-au scris o istorie a lor , dar nu reusesc sa o puna cap la cap , sa nu se mai contrazica singuri!!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează