FOTBAL  »  NATIONALA  »  4 LUNI, O SĂPTĂMÎNĂ ŞI 5 ZILE

Naşu' împarte biletele

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Mircea Sandu a intervenit în forţă în problema comercializării tichetelor la meciurile de la turneul final pentru a nu risca să-şi păteze imaginea de membru în Comitetul Executiv al UEFA. Decizia preşedintelui FRF de a anula planul de a vinde biletele prin intermediul agenţiei de turism Danco Pro, companie convinsă, anul trecut, de directorul general Ionuţ Lupescu să devină partener oficial de travel al federaţiei, a produs unele tensiuni interne.

"Nu ne interesează prerezervările agenţiei Danco Pro. E treaba lor că s-au grăbit. Nu puteam risca un conflict cu UEFA", a precizat Sandu miercuri, cînd a anunţat că FRF va respecta regulile forului european şi se va ocupa exclusiv de distribuirea biletelor. "Nu mă mai întrebaţi pe mine despre bilete, Mircea Sandu se ocupă de acest subiect! Nu mai am timp şi de asta", a replicat Lupescu, vizibil iritat de turnura luată.


Mircea Sandu şi-a luat rolul în serios, centralizează şi triază cu mînă forte cererile din "Familia Fotbalului". De acest lucru s-a convins şi secundul "naţionalei", Ştefan Iovan, care ar fi vrut vreo 10 bilete la fiecare meci din grupă, dar s-a lovit de refuzul categoric al preşedintelui: "Fugi de-aici, Moţăţei! Ia patru şi zi mersi!". La fel a păţit şi directorul de marketing al FRF, Cristi Iancu, care s-a ales numai cu două pachete.

Gloriile aşteptate la FRF
Majoritatea fostelor glorii ale fotbalului românesc nu sînt la curent cu faptul că Mircea Sandu le-a promis bilete la Euro. "Acum aflu că FRF oferă bilete şi fostelor glorii. Nu mi s-a comunicat nimic, dar cred că dacă doresc bilete nu voi întîmpina probleme să le cumpăr", au precizat foştii stelişti Gabi Balint şi Ştefan Sameş. Ionuţ Lupescu a explicat: "Dacă doresc bilete, fostele glorii pot veni la Casa Fotbalului să se înscrie, aşa cum a făcut, spre exemplu, Coco Deleanu".

Lovitură pentru agenţii
Decizia preşedintelui FRF, Mircea Sandu, ca Federaţia să se ocupe exclusiv de vînzarea biletelor, reprezintă o grea lovitură pentru agenţiile de turism, care şi-au înştiinţat clienţii că oferă pachete turistice cu tichete la partidele României. "Ne pare rău, dar nu vă mai putem asigura sejururi cu bilete de meci, deoarece Federaţia nu ne mai dă tichetele promise în noiembrie şi decembrie din cauza scandalului declanşat în presă", s-a scuzat Camelia Florescu, de la agenţia Cool Travel. FRF a oferit partenerului Danco Pro doar patru pachete de bilete pentru cele trei jocuri din grupă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  30 Ianuarie 2008, 15:32

TOTAL NEREUŞITĂ NOUA FORMĂ DE PREZENTARE. DECE ,Ca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close