FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Naşu' şi-a desemnat urmaşu' la şefia FRF » Surpriza ”Meche”

Dumitru Mihalache ar putea fi urmaşul lui Mircea Sandu la şefia FRF
Dumitru Mihalache ar putea fi urmaşul lui Mircea Sandu la şefia FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 10:34

Sandu vrea să-l lase drept succesor pe omul său de încredere Dumitru Mihalache (60 ani), actualul şef al Comitetului de Organizare al finalei Europa League 2012

Mircea Sandu (59 ani) îşi calculează ieşirea din scenă, dar nu vrea să o facă oricum. Apropiaţii şefului FRF susţin că "Naşu'" pregăteşte terenul pentru a-i preda ştafeta omului său de încredere Dumitru Mihalache, zis "Meche". La fel ca în 1990, cînd Sandu a fost instalat de mentorul său, Mircea Angelescu.

Spune poezii şi cîntă la chefurile Naşului
"S-ar asigura astfel că «urmele» îi vor fi protejate", spun oameni din fotbal. "Meche" lucrează de 13 ani la FRF. A început ca şef la "Competiţii" şi a ajuns director al Direcţiei de Programe şi Investiţii. Sandu l-a introdus şi în structurile UEFA: observator de jocuri şi şef al Comitetului de Organizare al finalei Europa League 2012. De profesie jurist, a condus Federaţia Română de Rugby în intervalul 1998-2001, activînd o perioadă şi ca jurnalist la fostul săptămînal "Sport 21".

În plus, Mihalache mai are o "calitate": e omul care întreţine atmosfera cu poezii şi cîntece la chefurile lui Sandu, căruia nu se sfieşte să-i toarne în pahare de fiecare dată cînd şeful i-o cere!

Intră în campania "Mitică la Brutărie" şi trimite-le mailuri şefilor LPF şi FRF în care, cu un limbaj civilizat, să le spui de ce crezi că trebuie să părărsească funcţiile pe care le deţin în fotbal!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
fcpipera
fcpipera  •  08 Martie 2012, 12:34

il vrem pe Mache la sefia FRF :))))))))))

run.away
run.away  •  08 Martie 2012, 12:15
Postat de amusement pe 08 Martie 2012, 11:39

tot oameni din sistem, ceva logic. asa se intampla si in politica si oriunde. nu-i de mirare ca tzara asta a ajuns de rasul si batjocura lumii. Ar trebui sa votam noi, microbistii pe cine vrem sef de la LPF si FRF

ba da ce te pricepi tu la fotbal, numai mintea iti mai lipseste si ai putea fi chiar tu presedintele ligii sau frf-ului. pai daca nu ar veni oameni din sistem si ar veni tot timpul din afara, aia nu ar stii nici cu ce se mananca treaba si ar fi totul varza din start. ideea e sa vina tot oameni din sistem, dar chititi sa faca treaba CINSTITA. sa vina oameni din sistem dar CINSTITI. experti care sa nu fie pusi pe furat. si daca tu te pricepi la maturat strada, degeaba te pune sef la spalatoria de masini ca habar nu ai cum se curata in locurile inguste. e drept ca poti invata, dar pana inveti iti pierzi clientii. asa e si la frf. intelegi, sau trebuie sa iti desenez?

sundancekid
sundancekid  •  08 Martie 2012, 11:42
Postat de amusement pe 08 Martie 2012, 11:39

tot oameni din sistem, ceva logic. asa se intampla si in politica si oriunde. nu-i de mirare ca tzara asta a ajuns de rasul si batjocura lumii. Ar trebui sa votam noi, microbistii pe cine vrem sef de la LPF si FRF

Ba tu nu stiai ca de abia ai iesit de la Balaceanca !! Pe buletin scrie ca ai drept de vot numai la nebuni .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează