FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Naţionala se pregăteşte în Bacău pentru meciul cu Luxemburg de la Piatra Neamţ

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 17:36

Naţionala de fotbal a României şi-a schimbat locul obişnuit de cazare de la Piatra Neamţ, deoarece hotelul Central este în renovare. Astfel, pentru meciul cu Luxemburg, programat pe 29 martie, ora 19:45, pe stadionul Ceahlăul, la trei zile după partida cu Bosnia, de la Zenica, tricolorii îşi vor stabili cartierul general la Hotel Helen (4 stele, foto) din localitatea Măgura, situată la 5 kilometri de Bacău.

Proprietarul stabilimentului, aflat pe marginea drumului naţional DN12A Bacău - Oneşti, este Vasile Păun, fostul patron al echipei Willy Bacău.

Reprezentativa României se va deplasa direct la Bacău după partida cu Bosnia, 26 martie, ora 20:15. Decolarea de la Sarajevo este prevăzută duminică,  27 martie, la ora 12.00.  Tricolorii vor va face antrenamente duminică şi luni pe stadionul Municipal din Bacău, urmînd ca aceştia să ia contact cu gazonul arenei din Piatra Neamţ direct la meci.

Naţionala lui Răzvan Lucescu se află pe locul 4 în grupă, cu două puncte din trei meciuri, după Franţa 9 puncte (4 jocuri), Belarus 8 p (4 j), Albania 5 p (4 j), Bosnia 4 p (3 j). În spatele tricolorilor se află doar Luxemburg, 1 punct din patru partide.

 

 

 

 

 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează