FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANGLIA

Naţionala U17 a pierdut şi al 3-lea meci de la Turul de Elită » Răspunsul lui Vintilă după scandalul cu Ianis Hagi

FOTO: FRF
FOTO: FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 23:03

România a pierdut categoric primele două meciuri de la Turul de Elită, fără să marcheze vreun gol, iar azi a întîlnit Anglia. 
Tricolorii au pierdut şi acest meci, 1-2. Englezii au deschis scorul în minutul 7 prin Ugbo, dar Petre a egalat situaţia pe tabelă pentru formaţia lui Bogdan Vintilă în minutul 13. Acelaşi Ugbo a adus victoria englezilor graţie reuşitei din minutul 53.

Kilyen Szabolcs a fost eliminat în minutul 63, tricolorii jucînd ultimele 17 minute în 10 oameni.

Ianis Hagi nu numai că a început ca titular acest joc, dar i-a fost dată şi banderola de căpitan, răspunsul staff-ului naţionalei după dezvăluirile publicate de ediţia tipărită şi cea online a Gazetei (DETALII AICI)

Clasament:
1. Anglia - 9 puncte - 8-3 golaveraj
2. Slovenia - 6 puncte - 5-3
3. Norvegia - 3 puncte - 3-4 
4. România - 0 puncte - 1-7

Echipa de start:

Suciu - Căpuşă, Ghiţă, Fridrich, Vlădescu - Kilyen - Dobre, Oaidă, Casap, Hagi-cpt. - Petre Rezerve: Hodoroabă - Gîsă, Ciobanu, Tănase, Mihalcea, Coman

Echipa Angliei: Huffer - Yates, Collinge, Suliman, Edun - Wright (40+2 Dasilva), Davies-cpt., Patching - Ugbo (59 Willock), Edwards, Nimecha

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
costeltudor
costeltudor  •  27 Martie 2015, 16:08

Dlor.selectia in fotbalul românesc este total necorespunzătoare.Niciodata nu o sa facem performanța cu sportivi de o jumătate de metru.Hagi Ianis si Petre Patric împreuna nu fac un om normal.Deasemeni selectia nu trebuie făcută după nume .In al treilea rând credeam ca dl. Vintilă are coloana verticala ,dar m-am Înșelat.

nykes
nykes  •  27 Martie 2015, 12:22

Dupa cum al stiu pe Vintila este un tip OK ...Cred ca a stiut care este valoarea lotului pe care-l are. Nu cred ca a facut ceva intentionat impotriva lui Ianis.

titelb
titelb  •  27 Martie 2015, 10:14
Postat de intermezzoro pe 27 Martie 2015, 09:11

Conform articolelor de pana acum , referitoare la nationala U17, se pare ca singurul care a facut parte din lotul Romaniei a fost Ia(H)nis . Cum fotbalul este un joc de echipa , probabil ca motivul infrangerilor vine din faptul ca adversarii au jucat in 11 iar noi cu Ianis pe toate posturile .

Am jucat cu un singur om la ultimul meci cu pierdut la 1-2 cu Anglia iar la celelalte meciuri cu Slovenia 3-0 si Norvegia 2-0 nu am jucat cu nimeni.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează