FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR1 ȘI GSP.RO

"Neamțul" Alex Maxim trântește ușa după Iordănescu! "E mai bine cu Daum! I-aș spune câteva lucruri interesante în față lui Iordănescu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 00:05

Într-un interviu EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor, mijlocașul Alexandru Maxim spune că a trăit cea mai mare dezamăgire prin absenţa de la Euro și e încântat că naţionala din campania pentru CM 2018 va arăta un stil ofensiv!

Două pagini în care Maxim pune cărțile pe masă. Supărat pe Iordănescu pentru că l-a lăsat în afara lotului pentru EURO, Maxim explică EXCLUSIV în ediția tipărită a ziarului de astăzi:

"A fost cea mai mare dezamăgire fotbalistică pentru mine. Am muncit împreună cu colegii pentru a fi prezent la un turneu final, am ajutat mereu din teren și din afara lui la obţinerea calificării, dar, din păcate, am rămas pe dinafară. Nu spun că eu am dus echipa în Franţa, însă cred că aș fi meritat să fiu în grupul pentru Euro. Am preferat totuși să nu comentez la cald acea decizie a selecţionerului".

În același timp, mijlocașul lui  VfB Stuttgart spune că se simte deja mâna noului selecționer Daum: ""Se tratează altfel nutriția, recuperarea, partea de fitness!". TOATE declarațiile jucătorului în vârstă de 26 de ani sunt numai în ziar, nu și pe site! Downloadează Gazeta Digitală pentru a citi ediția tipărită!

Alte subiecte EXCLUSIV PRINT:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
andrei.f
andrei.f  •  02 Septembrie 2016, 13:00

Maxime, ridicul poţi să fii, ai ajuns în B şi nici acolo nu eşti titular !

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  02 Septembrie 2016, 10:55

intre timp romanul obijduit de francezi a ajuns la Dinamo...Nistor,parca...

427951077389201
Mihai Tanase  •  02 Septembrie 2016, 06:19

Maxim , mai bine ar manca norii si pamantul la ecipa sa , decat sa-l critice pe Iordanescu .El n-o sa calce niciodata pe unde a calcat Puiu , valoric vorbind .El de doi ani a jucat cel mult zece la suta din mecuiri si din valoare .

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close