FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Negocieri cu Răzvan Burleanu şi cină în Herăstrău » Aşa au petrecut tricolorii a doua zi de cantonament

Stancu, Prepeliță, Pintilii și Keșeru au intrat printre primii în restaurant
Stancu, Prepeliță, Pintilii și Keșeru au intrat printre primii în restaurant

Articol de - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 22:35

Mai bine de un ceas şi jumătate, fotbaliştii au discutat cu şeful FRF şi cu secretarul general Gheorghe Chivorchian problema primelor de calificare şi detalii de campanie.

Piţurcă a renunţat aseară la al doilea antrenament al zilei pentru a face loc la alte două momente. Mai întîi, în jurul orei 18:30, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general Gheorghe Chivorchian, i-au vizitat pe "tricolori" la Mogoşoaia.

Tema: un discurs de susţinere pentru campania de calificare şi discuţii legate de pachetul de prime în cazul accesului la Euro 2016! Prima concluzie: simpla calificare în baraj nu va aduce recompense financiare.

Tete-a-tete prelungit cu Piţi
Tabelul complet urmează să fie bătut în cuie înainte de plecarea spre Atena, programată vineri. Deocamdată, staff-ul şi jucătorii au înaintat o variantă financiară, federaţia a venit cu formula proprie, urmînd ca pînă joi seara să se ajungă la versiunea finală.

Întrevederea a durat mai bine de o oră şi jumătate, iar în încheiere cei doi şefi ai FRF au mai rămas la o discuţie separată cu selecţionerul. Asta în timp ce lotul, condus de secunzi, a plecat pentru cină la restaurantul "Biutiful" din parcul Herăstrău, de unde s-a revenit în jurul orei 23:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează