FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

Nici la Steaua, nici la națională! Anghel Iordănescu, exclus de foștii săi elevi din cauza lui Burleanu

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 16:13

Ruptura dintre Iordănescu și fotbaliștii pe care i-a antrenat în anii 90 l-a exclus pe Anghel Iordănescu din grup. Marți se va desfășura la Chiajna "Cupa Daniel Prodan", un eveniment la care foștii internaționali nu l-au invitat pe fostul selecționer.

Într-un meci România 96 - Steaua 96 pe care ar antrena-o Anghel Iordănescu? Pe niciuna, că nici nu e chemat la acest joc! Marți se va disputa la Chiajna partida dintre generația cea mai bună din istoria naționalei și formula cu care roș-albaștrii jucau în grupele Champions League în anii 90.

Demonstrația face parte din programul "Cupei Daniel Prodan", o competiție organizată la un an de la moartea lui Didi. Iordănescu nu e invitat din cauza conflictelor pe care le-a avut cu membrii generației de la mondialul american. Nici cu Prodan nu mai era într-o relație bună, după ce Puiu a ales să continue în Federație în urma alegerilor din 2014 pentru președinția FRF.

Didi, aflat și el în FRF în acel moment, a devenit un opozant al administrației Burleanu și a plecat de la "Casa Fotbalului". Puiu a redevenit selecționer în locul lui Pițurcă și a condus naționala la Euro 2016.

Ienei contra Pițurcă

Popescu, Hagi au avut și ei contre cu Iordănescu, selecționerul care i-a condus până în sferturile de finală ale CM 1994. Primul Gică a confirmat recent într-un interviu din Gazetă că nu s-a rezolvat problema: "Nu țin să-l mai văd pe Iordănescu. Nu pot să spun de ce suntem certați, doar că e ceva care nu are legătură cu fotbalul".

Dincolo de legătura deteriorată pe care Puiu ajunsese s-o aibă cu Prodan, prezența fostului antrenor la eveniment ar fi condus la refuzul unor internaționali legendari de a mai lua parte la competiție.

Organizatorii i-au desemnat antrenori ai celor două formații de old-boys pe Emeric Ienei și pe Victor Pițurcă. În 1996, Iordănescu era selecționer, nu vreunul dintre ei doi. Ienei a bifat în acel an Panionios și Universitatea Craiova, iar Piți era selecționerul reprezentativei U21. Dacă vreun "principal" nu va reuși să ajungă, există și antrenori secunzi care pot fi promovați. Lăcătuș și Panduru au transmis că vor fi prezenți, dar nu ca jucători, doar pe băncile tehnice, "că suntem grași noi, nu mai putem să jucăm".

Majoritatea membrilor generației din 94 vor fi la Chiajna marți. Demonstrația legendelor e programată de la ora 17:00, în Sala Sporturilor.

121 de meciuriși 10 goluri a adunat Prodan în 3 sezoane petrecute la Steaua, de unde a fost transferat la Atletico Madrid. Didi a decedat în 2016, la 44 de ani

54 de meciuri și un gol a bifat Daniel Prodan în echipa națională. La Mondialul din America el a făcut parte din defensiva lui Iordănescu: Petrescu-Mihali-Belodedici-Prodan-Selymeș 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  13 Noiembrie 2017, 18:15

Anghel Iordanescu! Nea Mitica Dragomir e mic copil pe langa jmecherul asta batran,care i-a facut lui Becali mari "servicii"!Mari de tot!Oare sa nu-i ma faca si in continuare?Eu nu cred!Mitica Dragomir a fost doar un martzafoi galagios-si simpatic pana la urma-fata de "Tata Puiu",cel pupator de iconite!Prieten cu viceprimministrul Generalul GabrielOprea-fost capitan la aprovizionare-manutanta-l-ati vazut cat de militaros era! Chiar si acum cand Oprea nu mai este ministru la Armata,oamenii lui au ramas si asta se vede!Vedem cu totii ca comandantul CSA Steaua Bucuresti nu-i permite lui Talpan sa lamureasca lucrurile cu palmaresul!Despre convocarile la nationala a tuturor rezervelor de la FCSB,ce sa mai spunem!Bietul Tata Puiu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează