FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Nici ”tricolorii” nu se așteptau să joace atît de slab cu Finlanda: ”N-am crezut că o să ajungem să stăm în meciul cu Feroe”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 10:18

Bogdan Stancu, vîrful echipei naționale a vorbit despre remiza obținută de România cu Finlanda, scor 1-1, și despre șansele de  calificare la Euro 2016.

"Nu se transformă în misiune imposibilă această calificare. Pur și simplu mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut puțin ghinion, portarul lor a fost într-o zi mare. Pe noi ne-a costat acel contraatac al lor, dar mă bucur că am avut puterea să revenim pe final în cărțile calificării.

E clar că noi trebuie să mergem în Feroe și să cîștigăm. Nu trebuie să îi tratăm de sus, trebuie să fim serioși și să cîștigăm. Sincer, nu mă gîndeam că o să stăm în ultimul meci cu Feroe, dar iată că s-a întîmplat", a spus Bogdan Stancu.

Meciul dintre Feroe și România va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dante31
dante31  •  09 Octombrie 2015, 17:20

nu mai mira pe nimeni faptul ca nu aveti stofa de fotbalisti...asta e valoarea voastra de la mediocru in jos...noroc cu arbitru dar mai bine nu scriu ca se cenzureaza...

893496014006517
Marian Dinu  •  09 Octombrie 2015, 14:28

Nici eu nu imi explic cum de nu au putut da gol din atatea si atatea ocazi galactice pe care le-au avut, dar portarul a fost extraterestru si a barat tot a fost intr-o zi fantastica, voi chiar ati muncit atat de mult pe teren mai ales dupa ce ati fost condusi, ati alergat enorm de mult si ati ratat ocazie dupa ocazie si sa nu mai spunem ca am avut si un 11 metri neacordat si implicit rosu, pai nu se poate sa se comporte asa urat cu noi acest arbitru si sa nu dea 11 metri pentru noi chiar daca am facut noi faultul, pai se poate, chiar asa, noi suntem o echipa de top si am fost de curand chiar pe locul 7, nu se poate sa fim tratati in acest fel.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează