FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Dică, ofertat de FRF » Ce răspuns a dat fostul secund al echipei naționale

Nicolae Dică
Foto: Imago
Nicolae Dică Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 18:21 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 20:04

Nicolae Dică (41 de ani), fost antrenor secund la naționala României în mandatul lui Mirel Rădoi, a dezvăluit că Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a încercat să-l păstreze în cadrul Federației, după campania ratată de calificare la Campionatul Mondial.

Totul s-a întâmplat la finalul anului trecut, când Rădoi a refuzat oferta de prelungire a contractului de selecționer. Acum, Dică a povestit că Mihai Stoichiță l-a întrebat dacă dorește să rămână în cadrul FRF și i-a oferit un post, pe care însă antrenorul nu a vrut să-l facă public.

Cine crede Boloni că este responsabil pentru lipsa rezultatelor la națională: „Nu selecționerul e problema”
SELECȚIONER
Cine crede Boloni că este responsabil pentru lipsa rezultatelor la națională: „Nu selecționerul e problema”

Eu am avut o discuţie cu nea Mihai Stoichiţă, anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân, şi am spus că nu, îmi doresc să fiu antrenor principal. 

Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu experiență. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân”, a declarat Dică potrivit Telekom Sport.

Nu acceptă să fie secundul lui Boloni

Întrebat dacă ar dori să fie secundul lui Ladislau Boloni în mandatul său de selecționer, Dică a declarat că nu se pune problema de așa ceva. Totuși, fostul membru din staff-ul naţionalei are numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului, care e convins că va reuși calificarea la Campionatul European cu România.

„Nu, nu aș dori să fiu secund. Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. 

Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani. Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial”, a mai precizat Nicolae Dică.

Citește alte știri despre echipa națională:

Cine crede Boloni că este responsabil pentru lipsa rezultatelor la națională: „Nu selecționerul e problema”

Sfat pentru Boloni înainte de fi numit selecționer: „De asta are nevoie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Ianuarie 2022, 15:36

Asta si Radoi nu pot antrena nici bibilici in curtea scolii

coco1987
coco1987  •  10 Ianuarie 2022, 10:15

"Stiti cu totii ca la Europene se ajunge mult mai usor"...spuse Nicolae Dică, antrenor secund al nationalei in momentul in care nationala, pe acelasi sistem competitional ca si acum, a ratat calificarea la Europeanul al carei gazda urma sa fie. Bravo! Foarte usor se ajunge, intr-adevar. Daca se ajunge asa usor, de ce v-a batut Islanda in baraj fara drept de apel, natafletilor? Islanda care apoi a fost ucisa de Ungaria...De buni tacticieni ce ati fost tu si cu Radoi...Cat amatorism...

sorindrag
sorindrag  •  10 Ianuarie 2022, 08:09

da puneti-l pe *** principal si pe becali secund, sa vezi ce nationala fac astia doi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează