FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

VIDEO Stanciu a vorbit despre marele atu al României pentru Euro 2024: „Îmi dă încredere că vom reuși”

Nicolae Stanciu a vorbit despre unitatea existentă la echipa națională / foto: GSP
Nicolae Stanciu a vorbit despre unitatea existentă la echipa națională / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 17:58 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 19:05

Nicolae Stanciu (30 de ani), unul dintre liderii primei reprezentative, consideră că unitatea existentă în acest moment la echipa națională poate fi factorul care să-i ducă din nou pe „tricolori” la un turneu final, după o pauză de opt ani.

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (Prima TV). Partida cu Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (Antena 1). 

„Grupul, adică atmosfera, îmi dă încredere că vom reuşi (n.r. - să obținem calificarea). Există multă unitate la echipa naţională, suntem toţi foarte apropiaţi.

Am progresat de la începutul anului şi putem şi mai mult. Rezultatele de până acum mă fac să fiu optimist. Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere, suntem motivaţi să le câştigăm. Până acum suntem în grafic, puteam fi şi mai bine, mă refer la meciul din Kosovo, dar, având în vedere condiţiile în care s-a jucat, cred că este OK, suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo.

Atmosfera este foarte bună la naţională şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi sper să progresăm cât mai mult. Ne dorim să luăm cele şase puncte în dubla cu Israel şi Kosovo. Dacă va fi aşa, vom fi în mare proporţie calificaţi la EURO”, a spus Stanciu, într-un interviu pentru FRF TV

Stanciu îi cheamă pe suporteri pe Arena Națională: „Îmi doresc să fie plin stadionul”

Stanciu a continuat printr-un îndemn către suporterii naționalei:

„Jucăm pe cel mai mare stadion din ţară şi avem nevoie de public. Îmi doresc să fie plin stadionul, am multe meciuri la echipa naţională şi nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă. 

Avem nevoie de fani, suntem într-un moment bun şi trebuie să fim uniţi şi să luptăm împreună ca să ne atingem obiectivul!. Aşteptăm fanii în număr cât mai mare şi la final să ne bucurăm împreună”, a transmis fotbalistul chinezilor de la Wuhan Three Towns. 

România - Israel, un meci vital pentru viitorul „tricolorilor”

Clasată pe locul 2 în grupa I, cu 8 puncte, după patru meciuri, în urma marii favorite Elveția, România luptă, practic, cu Israel pentru cel de-al doilea loc care duce la EURO 2024. Cu o victorie sâmbătă, „tricolorii" s-ar distanța la patru puncte de reprezentativa pregătită de Alon Hazan.

VIDEO Edi Iordănescu, declarații înaintea „dublei” cu Kosovo și Israel: „Depinde doar de noi să continuăm acest parcurs bun și să ducem România din nou la EURO”

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV A jucat în perioada de aur a naționalei și are un discurs pentru o generație întreagă: „Până când o să tot spuneți că o luați de la capăt?”

VIDEO Usain Bolt al naționalei » Valentin Mihăilă, arma României pe contraatac, deține un record incredibil de viteză

VIDEO + FOTO România sună adunarea pentru dubla cu Israel și Kosovo » 5 „tricolori” n-au apărut pe gazon

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
danglumetu
danglumetu  •  05 Septembrie 2023, 19:10

''ca si'', antrenorul filozofeaza savant, de pinde de noi....adinc, nu gluma!

danglumetu
danglumetu  •  05 Septembrie 2023, 19:08

o fi cum zice, dar mie imi lasa impresia ca nu se cunosc nici pe teren, nici in afara lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează