FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Stanciu, discurs dur despre tinerii de la naționala României: „Sunt unii care n-au pic de respect!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 21:57

Mijlocașul Slaviei Nicolae Stanciu, 26 de ani, a vorbit despre situația de la echipa națională și a dezvăluit că unii dintre tinerii care vin acum la națională nu au respect pentru jucătorii cu mai multă experiență. 

„Eu sunt un tip foarte prietenos și vorbesc toată lumea care vine la națională. Când vine cineva nou, când ne salutăm îi zic mereu: «Bine ai venit! Să te integrezi, să-ți placă». Dar discuții nu prea avem.  

Eu am debutat în 2016, aveam 23 de ani și veneam de la Steaua. Când m-am dus la națională, îmi era rușine. Nu vreau să zic nimic rău, pentru că sunt unii tineri care sunt pâinea lui Dumnezeu, dar sunt alții care nu au un pic de respect. Și nu față de mine, dar mai sunt Tătărușanu sau Chiricheș, care au peste 50 de meciuri la echipa națională. Omul ăla joacă în Franța, a fost unul dintre cei mai buni portari din campionat. Chiricheș a fost la Tottenham, la Napoli. 

Eu, când m-am dus prima dată, vorbeam doar cu cei de la Steaua. Și nici măcar cu ei nu vorbeam foarte mult pentru că nu voiam să se zică: «Uite, a venit ăsta. Cât vorbește!»”, a declarat Nicolae Stanciu pentru Prosport. 

Ionuț Nedelcearu (23 de ani), Adi Rus (23), Tudor Băluță (20), Răzvan Marin (23), Alexandru Cicâldău (22), Ianis Hagi (21), Florinel Coman (21) și George Pușcaș (23) au fost cei mai tineri jucători prezenți în lotul României cu Spania și Suedia. 

Citește și: 

Anamaria Prodan sare să-l apare pe Nicolae Stanciu: „La Slavia rupe norii, iar cu umflații de la națională nu iese nimic! Mulți provin din medii sărace și nu au educație” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
amicu
amicu  •  21 Noiembrie 2019, 14:05
Postat de 7manuel pe 21 Noiembrie 2019, 10:43

Stanciu, spre disperarea unora, este mult, dar foarte mult peste supraponderalul Budescu, sau handicap mintal Nistor. Ultimii doi joaca intr-un campionat slab si nu exista in cupele europene, in timp ce Stanciu joaca intr-un campionat mult peste al nostru, in CL, echipa la care evolueaza cu succes termina la egalitate cu doua forte ale fotbalului european - Inter si Barca. ca sunt prostovani care vad altfel lucrurile e de inteles. Romania e plina de idiotii si frustrati, mai ales in fotbal.

REGHE, IA-TI PIJAMALELE ALEA CE TI LE-A LUAT BABUTA TA, SI LA SOMN CA ITI IEI PUMNI DE LA EA, DACA TE MAI VEDE PE NET

ares2024
ares2024  •  21 Noiembrie 2019, 12:44

Superjucatorul Nicusor si zana-maseluta Prodan !!!!

zizu
zizu  •  21 Noiembrie 2019, 11:55

Și apropo....cediscurs dur? Stanciu în afară de mormăieli nu produce nimic!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close