FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, SÎMBĂTĂ, 21:00, SPORT.RO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nicolae Stanciu face apel la colegii săi: "Să fim limpezi şi să rămînem uniţi!"

Echipa României care a intrat pe teren la meciul cu Cehia
Echipa României care a intrat pe teren la meciul cu Cehia

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 14:08

Marcatorul singurul gol românesc de pînă acum de la Campionatul European U19, Nicolae Stanciu, spune că naţionala noastră trebuie să facă un efort colectiv uriaş pentru a învinge Grecia în al doilea meci al grupelor. În cazul unui nou insucces, România ar fi scoasă din calculele calificării.

Stanciu a deschis scorul în partida inaugurală cu Cehia, disputată la Chiajna, dar mijlocaşul admite că a avut destulă şansă: "A fost un gol norocos, dar e un sentiment deosebit să înscrii într-un meci aşa important. Am avut 5-6 ocazii mari şi nu le-am fructificat. N-am jucat grozav, dar am ajuns destul de des la poartă. Am căzut complet după primirea celui de-al doilea gol, dar cred că am fi meritat măcar un egal", a declarat Nicolae Stanciu pentru site-ul UEFA, după care a continuat:

"Trebuie să rămînem uniţi şi să credem în continuare în noi. Dacă jucăm fără stres, cu mintea limpede, avem şanse. Va trebui să începem bine meciul, pentru că aşa nu mai resimţim presiunea. În primul joc am început foarte bine şi nu ne aşteptam ca situaţia să se schimbe aşa dramatic. Cu toţii sîntem concentraţi pe meciul cu Grecia acum, dar şi ei sînt într-o postură similară, au mare nevoie de victorie. Vor fi pe teren două echipe extrem de motivate".

În încheiere, Stanciu le-a mulţumit celor 3.500 de fani care au încurajat naţionala în primul meci: "E un lucru deosebit că jucăm acasă şi fanii au fost extraordinari, pînă am primit golul doi. Ei trebuie să ştie că vrem să cîştigăm fiecare meci".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează