FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Noi detalii despre accidentarea lui Denis Alibec » Fostul doctor al naționalei a dat verdictul în cazul atacantului

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 10:41

Denis Alibec, unul dintre cei mai în formă jucători români, poate fi lăsat în afara lotului pentru EURO 2016 de Anghel Iordănescu, din cauza unei accidentări la mână.

Fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu, a vorbit despre accidentarea lui Alibec și spune că acesta este apt de joc.

"Eu l-am diagnosticat prima oară pe Denis Alibec. El are o fractură la degetul de la mâna stângă. Este o fractură veche. Eu l-am trimis și la profesorul Gigi Popescu de la Spitalul Floreasca și decizia a fost că el poate continua să joace și se poate antrena. Poate să participe la EURO, urmând ca după aceea să se opereze.

Denis Alibec este apt pentru a se pregăti și pentru a juca la EURO. Nu este un motiv ca să fie eliminat din lot", a spus Pompiliu Popescu la DigiSport.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că azi se va lua o decizie în privința lui Alibec, în vederea participării atacantului Astrei la Campionatul European. (detalii AICI)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
985779924765935
George Udrescu  •  17 Mai 2016, 14:07

Daca Gigi Oase a zis ca e in regula, atunci e. Nu ca are el vreo treaba cu mainile, da' stie cu oasele

dinarad
dinarad  •  17 Mai 2016, 14:03
Postat de of_cati_incapabili pe 17 Mai 2016, 12:49

Din cate tin minte...la astra a fost echilibrat....uite un articol...poate te ajuta sa nu raspandesti propaganda... :) http://www.fcsteaua.ro/tag/clasament-adevar PS: clasamentul e facut pt campionatul regulat din ce vad, tine minte: din play-off steaua a avut cele mai multe greseli pro.

Lasă-l că-i stelist , nu știe ce vorbește. Budescu este cel mai bun fotbalist român de departe iar Alibec cel mai bun atacant care mai dă și GOLURI spre deosebire alții care-și spun atacanți și nu trag 5 șuturi decente la poartă în 3 meciuri , dar moșul stelist și senil vrea să-i lase acasă tocmai pe cei doi. INCOMPETENȚĂ și NONvaloare=Iordănescu senior (fiisu Edi este cu 3 clase peste el ca antrenor).

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Mai 2016, 13:43
Postat de nechitoimihai pe 17 Mai 2016, 11:39

Incredibil pana unde se poate merge cu impertinenta si rautatea...a ajuns medicul sa faca lotul ptr euro. nici unantrenor de lume,dar absolut NICIUNUL nu va lua in lot la un turneu final un jucator care nu este 100 % apt medical !! este abc'ul fotbalului....

pai sa-l bage pe marica ca adat la goluri pe la stina de s-a saturat alibec si cu mina legata de gat e de 10 ori mai bun decit keseru dar voi astia de la stina aveti mintea odihnita probabil de la prea multi pufuleti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează