FOTBAL  »  NATIONALA  »  CUM A CÂȘTIGAT BURLEANU ALEGERILE FRF

NOI ÎNREGISTRĂRI SPECTACULOASE din ședința secretă a FRF / AUDIO, episoadele 19 - 23 » Cum a fost anihilat politicul în alegeri: "Dobitocul ăla intervine, dar nu are spate" + "O scrisoare pierdută"

Ludovic Orban, pomenit în stenograme
Ludovic Orban, pomenit în stenograme

Articol de , , - Publicat marti, 24 aprilie 2018 10:34

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Prezentăm mai jos alte 5 episoade din stenogramele AUDIO, de la 19 la 23, care completează scenariul prin care șefii FRF au reușit să anihileze politicul în alegerile câștigate de Burleanu. 

Episodul 19 » "Înjură primarul, deci îl punem la noi"

Constantin Buhac, președintele de la Domnești, e bănuit că ar fi influențat politic. Cu toate acestea, Gabi Bodescu intervine și explică faptul că șeful divizionarei terțe e cunoscut ca adversar al edilului și-i dă votul de încredere.

BURCĂ: Eu pe Buhac nu pariez.

FELIX GRIGORE: Eu am avut multe discuții cu Buhac în ultimele zile, în ultimele ore după ce a apărut chestiunea cu Ilfovul îl susține pe...așa. L-am rugat într-o primă fază pe Buhac să vină el, mi-era frică să nu vină cineva din parte politică. Mi-a trimis și adeziune în cinci minute când i-am cerut, după care a apărut discuția noastră că poate vine Balauru – Oprișan. Și după aia m-a sunat Andrei Vochin. Oprișan i-a zis lui Buhac să vină el și a zis Buhac că nu vine, că i-ai zis tu să vină numai el.

BURLEANU: Îhî!

FELIX GRIGORE: Și atunci l-am sunat pe Buhac. "Dom' președinte, știți, poate a fost vreo presiune, ceva, de la primar. Să știți că nu mă deranjează dacă vine și așa... că am încredere în el, la fel ca și-n dumneavoastră. Și mi-a zis: "La mine? Ce presiune să facă, dom’le? Da, mi-a spus ăla, primarul, că vezi pe cine votezi! Pe cine p***a mă-sii, dom’le, că lumea nu are niciun ban! Io-l bag în p***a mă-sii! Întrebați-l pe Balauru!". Și pe urmă mi-a confirmat și Balauru că îl înjură pe primarul ăla și că nu are absolut nicio treabă cu el. Deci, din punctul meu de vedere, pe Buhac trebuie să îl punem la noi. 100%"

Episodul 20 » Intervenţie de la Orban via Nini Săpunaru

Mihai Dăscălescu, reprezentant al Ligii a 3-a, dezvăluie că "la mine a fost uşor că nu s-au implicat cei doi. În schimb, l-a sunat Nini Săpunaru pe cel care vine la vot şi i-a zis că îl roagă domnul Orban să voteze. Şi zice, «dom'le, eu am un singur şef». «Pe cine?» (Neinteligibil) «Păi am vorbit eu, dar nu se implică». «La revedere!» Încearcă şi ei, acuma. Prunea umblă peste tot, dar nu reuşeşte nimic. Zice că are 142 de voturi. I-am zis, «ce-ţi mai trebuie dacă ai 142 de voturi, ce tot insişti atât?»". Burleanu îl aprobă, râzând: "Exact".

Episodul 21 » "Indiferent ce se zice politic, sunt cu noi"

Într-o intervenţie, Alin Cioban, reprezentantul fotbalului feminin, e ferm: "I-am parcurs astăzi încă o dată pe toţi şi nu au avut niciun efect declarațiile domnului Dragnea. Mai mult i-au întărâtat. Am avut discuții private cu Lugaș, cu Piros Security, Galați, Drobeta, Ineu. De la Drobeta mi-a zis că s-au făcut presiuni, dar indiferent ce se zice, ne-a spus că el e cu noi". Burleanu întreabă de Ispas, de la Ineu. Cioban îl linişteşte: "Da. Ineul la fel, indiferent ce apare, ce n-apare, ne asigură că e cu noi. O să mai am o discuție cu el". "Neapărat! Pentru că primarul de-acolo s-a lăudat că...", îi spune Burleanu.

Episodul 22 » "Dobitocul de Silviu Bogdan intervine, dar nu are spate"

În primele minute după ce intră în sala în care a avut loc şedinţa din 16 aprilie, Răzvan Burleanu îl întreabă pe Florin Spânu, reprezentant al Ligii a 3-a, care e situaţia în judeţul Gorj.

BURLEANU: Florin, ce spui?

SPÂNU: La nivel de judeţ, am rămas tot aşa, ne bazăm pe 8 voturi din 11.

BURLEANU: E perfect, dacă ţinem asta...

SPÂNU: Cu siguranţă vor fi 8. Nu a intervenit nimeni, nici politicul. A fost acolo o problemă, la CSŞ Craiova, intervenise dobitocul de Silviu Bogdan. Care umblă cu vorba, dar fără a avea în spate pe cineva. Eu am informaţii din politic, de acolo, că e pe făraş. Abia îl aşteaptă oamenii. Şi oameni puternici, inclusiv de la Bucureşti.

Director la CSŞ Craiova este Alin Staicu, referent zonal FRF, care a votat cu Burleanu. Silviu Bogdan, fost arbitru, fost presedinte AJF, are un club de juniori, Viitorul Ştiinta Craiova, de juniori. Şi-a trimis soţia la alegeri, aceasta votând cu Lupescu.

Episodul 23 » "O scrisoare pierdută"

La un moment dat, președintele FRF vorbește despre "o scrisoare pierdută", semnată de Dragnea. Cadrul e însă neclar.

BURLEANU: Nu ştiu unde au ascuns-o. Fiecare a avut o scrisoare semnată de Dragnea. Şi acum fiecare dintre voi ați ascuns-o. Nimeni n-o găsește. Unde e scrisoarea? Scrisoarea pierdută!

VOCE: Daaa, scrisoarea...

BURLEANU: (râde) O arătați în teritoriu și voi ați ascuns-o!

VOCE: Gabi Bodescu v-a dat scrisoarea și voi...

VOCE: Eu am găsit-o! Dar erau doar ultimele rânduri şi semnătura.

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

897469 897369 bio

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Aprilie 2018, 09:41
Postat de sala_dalles pe 25 Aprilie 2018, 05:12

Bai Nae nu ti-am putut citii comentariul nici pe verticala !! Foloseste TIMES ROMAN bolduit .

nu din cauza a felului in care a scris nu se poate citi,ci din cauza a ceea ce a scris! pentru o secunda am crezut ca e Hagi senior: "pentru ca talent, munca, 2 copii de `98 si 1 de `99, suntem puternici fiecare meci in parte,talent, munca titanica, sa luam cele 3 puncte....." ! :D

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Aprilie 2018, 05:12
Postat de Nae Ionescu pe 24 Aprilie 2018, 12:12

CITI NU-L INJURAU PE CEUSESCU IN CASELE LOR SI ERAU IN FUNCTII MARI? APOI KILLERII LUI? NU AI VOIE SA VORBESTI IN CASA TA CE VREI SI CUM VREI? CU ATIT MAI MULT PENIBILI CE CE AU INTERCEPTAT. POATE FI INSIDE JOB SI AU ARUNCAT O PISTA FALSA PENTRU A-I DA LINISTE TRADATORULUI. VETI VEDEA CURIND CE SE VA INTIMPLA. SI DACA ESTE DIN EXTERIOR ANGAJAT DE CEI DIN PARTEA OPUSA PUTE A "WATER GATE" SI ESTE SI MAI GRAV. NISTE FACATURI IN FRUNTE CU LUCESCU SI *** ALA DE PRUNEA MORTI DE A AVEA UN JOB AU JINGIT MULT MAI RAU DECIT A FACUT-O CEL PUTIN LIBER IN CASA LUI. NU A FOST NIMIC ILEGAL SI CU TOATE ASTEA AU STIUT SI AU PIERDUT CA NISTE PAPAGALI PENTRU CA NU STIU CARTE. VINE LUCESCU SA LE VORBEASCA IN TURCA SI IN RUSA EL CARE A FACUT DESTULE DE LA A-L SALVA PE FI-SAU DE LA MARELE ACCIDENT SI LA DATUL AFARA DIN CASA A SURORII LUI RATIU. ARE GRADE PE UMAR SI CREDE CA I SE CUVINTE TOTUL. SUMUDICA I-A CIURUIT SI MAI BINE PE "gENIILE DIN CARPATI" CARE AU ZGUDUIT-O ANI SI ANI DE ZILE. BRAVO BURLEANU!

Bai Nae nu ti-am putut citii comentariul nici pe verticala !! Foloseste TIMES ROMAN bolduit .

pimenton
pimenton  •  25 Aprilie 2018, 03:40

O sa ajungeti sa scoateti mai multe episoade decat a scos Dan Diaconescu cu Elodia lui. Marile dezvaluri sunt de fapt si de drept parlamentarile din cadrul unei echipe care isi trece in revista numarul de voturi si incearca o estimare aproximativa. A trecut o saptamana de la alegeri dar vad ca presa nu isi asuma responsabilitatea sa iasa in fata si sa spuna lucrurilor pe nume. Burleanu a castigat dintr un motiv simplu , in timp ce baietii din Generatia de aur,mare parte din ei cu ceva mandate pe la FRF , au fost preocupati in perioada respectiva sa atinga cate un sef de federatie cu atentii scumpe, Burleanu a preferat sa ofere de banii respectivi "praf in ochi" celor mici dar cu drept de vot. Nu te ajuta cu nimic sa trantesti pe masa Presedintelui Federatiei Braziliene un ceas scump insa doua porti si un set de jaloane pentru o echipa saraca inseamna ceva, suficient cat sa te prefere pe tine in dauna celui care nici macar sa il intrebe de sanatate nu se obosea. Traim in tara in care viitorul pe 5 ani se vinde pe un litru de ulei diferenta fiind facuta doar de preferinta alegatorului pentru Floriol sau Bunica. In cazul de fata a fost mult mai simplu ,alegatorii au avut de ales intre putin(dat de Burleanu treptat ) si nimic(dat de Sandu si Lupescu cand au fost la putere) o balanta ce nu se poate echilibra cu toate pasele lui Lupescu sau toate paradele lui Prunea de acum mai bine de 20 de ani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close