FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nu-l iartă! Andrei Vochin a dezvăluit un episod jenant cu Ștefan Radu: "S-a folosit de națională! Am vorbit ceva cu el și nu s-a ținut de cuvânt"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 13:12

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a dezvăluit un episod recent, petrecut la Roma, în care implicat a fost și Ștefan Radu (30 de ani), jucătorul lui Lazio care nu vrea să mai joace la naționala României.

" Ștefan Radu s-a folosit de naționala României pentru că a fost o rampă importantă de lansare pentru el. Pe vremuri i s-a cerut să se tundă scurt pentru a juca la naționala de tineret și a acceptat, nu făcea nazuri. Atâta vreme cât a avut nevoie s-a folosit de naționala României.

Acum nu mai vrea să audă de asta. Am avut o grupă de 18 ani la Roma, au stat o săptămână acolo. Așteptam să vină și Ștefan Radu să vorbească cu ei 5 minute, dar n-a mai venit. Noi vorbisem cu el și ne-a confirmat că vine, dar n-a mai ajuns. De Lobonț n-am reușit să dăm atunci, dar el era implicat în meciul cu Lazio. Ștefan Radu era disponibil pentru că nu juca atunci.

Toți copiii erau pregătiți să-l vadă, erau încântați când le-am spus că va veni. În lotul nostru erau și 3-4 jucători de la Dinamo, echipa unde s-a format el", a mărturisit Vochin la TV Dolce Sport. 

14 meciuri
are Ștefan Radu la echipa națională, iar ultima aparţie în tricoul primei reprezentative a avut loc în anul 2013, în meciul România - Ungaria, 2-2.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
legoolas
legoolas  •  11 Martie 2017, 13:27

Pai cand a crescut si-a dat si el seama a fost luat la misto. Auzi, sa se tunda sa joace la U21 ...lolz! Venea la nationala mare si se vedea ca nu e luat in seama ...

brandremist
brandremist  •  11 Martie 2017, 10:04

Nimic nou sub soare. Nu cred că e singurul "mercenar indigen", toți cei care au lipsit în amicalul cu Rusia sunt probabil la fel. Dar deh cum să lași acasă: jucători de la Napoli&Fiorentina(de parcă nu ei ne-au mâncat meciul cu Albania), cel mai scump transfer belgian (care voia să bată el toate loviturile libere și se certa cu ăia de se apropiau de minge, care înjură atacanții în loc să le paseze, care bubuie mingile că vrea să dea numai el gol, care ratează penalti că trage el la vinclu, care urinează cu talent pe fosta lui echipă în presa belgiană de îndată ă ce s-a văzut ajuns), "fundașul-portar" care joacă în UCL și se dădea cu sania în fața lui Ozil și ne-a mâncat meciul cu Muntenegru, golgheterul Bulgariei care nu e titular nici măcar acolo, bunul național Ivan care joacă deja la Barcelona, Benzar care are în CV o înfrângere de 5-0 cu Gent și un EGAL la u21 cu Insulele Feroe, dar compensează prin aroganță. Măcar am scăpat de Hoban și de diva de Maxim! L-a durut în cot pe Ștefan Radu, dar măcar a avut coloană vertebrală să se retragă spre deosebire de alții. Eu admir jucători gen Rakitici care deși crescut în Elveția alege să reprezinte Croația, Neymar care deși e huiduit de fani pe stadion & presă , aduce Braziliei aurul la JO, Modrici care niciodată nu și-a vorbit foștii colegi de rău, deși joacă la Real Madrid. Presimt că românii care-l respectă acum pe Radu se vor dezice de el când va ieși din dulap. ;))

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2017, 03:18

NO TO RACISM este ceva general. Deci FRF i-a cerut unui jucător să se tundă să prindă echipa? S-a tuns, are carieră la Lazio, domnului Iordănescu de ce nu i-ați cerut să se tundă? Voi țineți cu frizerii?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează