FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nu mai trece nimic de Tătăruşanu » 3 episoade prin care portarul Stelei "i-a bătut" pe Lobonţ sau Pantilimon

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 17:30

Ciprian Tătăruşanu a avut un progres spectaculos în ultima vreme. De la portarul indezirabil la Steaua, situaţie în care ajunsese după cîteva gafe, "Tătă" a ajuns stîlpul naţionalei şi a închis poarta echipei sale de club în cîteva partide vitale.

3 episoade care l-au impus ca titular pe Tătăruşanu la echipa naţională:

Steaua - FC Copenhaga 1-0. Steaua a ajuns pe primul loc în grupă în Europa League, după victoria cu FC Copenhaga, 1-0. Tătăruşanu a parat salvator în cîteva rînduri şi a dat siguranţă echipei.

Steaua - CFR Cluj 1-0. Derby-ul cu CFR Cluj a fost cîştigat într-o manieră categorică de roş-albaştri, deşi scorul de pe tabelă a fost doar 1-0. Tătăruşanu a avut o intervenţie excelentă în ultimele minute ale partidei şi a încheiat un nou meci fără gol primit.

Turcia - România 0-1. Acelaşi scenariu a fost şi la echipa naţională. Piţurcă i-a dat încredere lui Tătăruşanu, inpunîndu-l ca titular în faţa unor portari ca Lobonţ sau Pantilimon şi a avut dreptate. Goalkeeperul Stelei a apărat extraordinar la Istanbul şi tricolorii au învins cu 1-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
tigruzzu
tigruzzu  •  17 Octombrie 2012, 09:58
Postat de neko00 pe 16 Octombrie 2012, 18:14

Tatarusanu nu e Coman. A aparat cu Liverpool, Napoli, Turcia, Uruguay, si a facut-o destul de bine.

E două clase SUB Coman!!! Numai Tătăruș stă în poartă cu genunchii drepți și asta spune tot: n-are școală! Pe mâna lui s-a pierdut aseară. A gafat la golul lui Lens din min. 9!!!

tigruzzu
tigruzzu  •  17 Octombrie 2012, 09:55
Postat de undergrant pe 16 Octombrie 2012, 17:59

...ei bine, veti vedea si vom vedea ca acest Tatarusanu ne va pune capac asta-seara..., n-are anvergura necesara sa apere impotriva unei echipe ca Olanda! O sa luam scor din cauza lui, din nefericire!

Ai avut mare dreptate!

sorindrag
sorindrag  •  17 Octombrie 2012, 08:47

INTRADEVAR NU MAI TRECE NIMIC DECAT 4 BOABE DE LA OLANDEZI ASEARA VAI DE MAMA VOASTRA DE SCRIBI!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează