FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nume surpriză propus la naţionala României: "Şi el merită şansa primită de Lucian Sînmărtean"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 10:48

Anghel Iordănescu este sfătuit să mizeze pe încă un "veteran", după ce Lucian Sînmărtean, 34 de ani, a ajuns jucător de bază în cadrul echipei naţionale a României.
Team-managerul Cristi Munteanu consideră că Florin Cernat, 34 de ani, ar trebui rechemat la prima reprezentativă, graţie evoluţiilor din acest sezon. Mijlocaşul n-a mai evoluat în tricoul României din 2004.

"Vreau să îi transmit domnului Iordănescu să se uite atent la Cernat, pentru că este cel mai bun număr 10 român la ora actuală.

Aşa cum i-a dat o şansă lui Sînmărtean, aşa şi Cernat merită să aibă parte de meciuri la «naţională». Pe postul lui, e peste tot ce avem în fotbalul românesc!", a declarat Cristi Munteanu pentru dunareabatrana.ro.

2 goluri în 14 meciuri a marcat Cernat pentru echipa naţională a României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  28 Noiembrie 2014, 08:13
Postat de satyricon pe 26 Noiembrie 2014, 12:54

Bahh ce bateti campii cu Tanase! A jucat si Cernat cateva meciuri bunicele in campionat si gata, e mare scula! Ca de-aia s-a intors in tara, la Otelul o echipa cu probleme, pentru ca e supervaloare!

Cernat s-a intors in tara doar la chemarea suporterilor Otelului. Daca ati sti voi ce campanie s-a dus la Galati pentru revenirea sa nu ati mai vorbi. Cernat a venit sa lupte pentru orasul sau renuntand la niste bani buni de afara. E adevarat ca nu ar fi jucat la Real Madrid sau AC Milan, dar puteti fi siguri ca lua mult mai multi bani decat ce primeste la Otelul.

rampage_roar
rampage_roar  •  27 Noiembrie 2014, 22:59
Postat de hotangels pe 27 Noiembrie 2014, 11:17

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

mai dute in mm cu reclama mm de ratat sau ratata

radianu
radianu  •  27 Noiembrie 2014, 15:54

Acum daca avem un antrenor pensionar sa transformam si nationala intr-una de bosorogi!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează