FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 2-0

O treime! Dacă Anghel Iordănescu ne duce la Euro 2016 şi rămîne pe bancă, stabileşte o bornă greu de egalat

Articol de , - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 22:30

Generalul a antrenat "naţionala" la trei turnee finale: ar fi al patrulea dintr-un total posibil de 12, adică fix 33%

Pe lîngă calificarea în sine, "Tata Puiu" se mai poate concentra pe un obiectiv personal, care l-ar aşeza din nou în fruntea istoriei echipei naţionale, detronat de curînd chiar de Victor Piţurcă.

Victorii accesibile
Cu un succes în amicalul de marţi cu Danemarca şi şase puncte din dubla cu Insulele Feroe, Iordănescu îl egalează pe Piţurcă la numărul de victorii din postura de tehnician al primei reprezentative. Generalul a obţinut vineri victoria cu numărul 50 la cîrma echipei naţionale, în timp ce predecesorul său deţine 53.

La toate capitolele
În cazul unei calificări a "tricolorilor" la CE, Generalul îl va depăşi pe Piţurcă şi la numărul de partide, clasament răsurnat recent de fostul selecţioner, diferenţa dintre cei doi fiind de 12 meciuri. "Naţionala" mai are şase partide de disputat în preliminarii, trei în grupa de la turneul final, plus eventualele amicale progamate anul viitor şi înaintea CE. De asemenea, echipa a marcat mai multe goluri şi a încasat mai puţine cu Iordănescu pe bancă, în comparaţie cu Piţurcă.

Antrenor V E Î G
Piţurcă 53 23 20 161-80
Iordănescu 50 16 18 170-75

11 turnee finale are pînă acum România: 7 de CM ('30, '34, '38, '70, '90, '94, '98) şi patru de CE ('84, '96, '00, '08)

"Puiu" e cu Ponta, jucătorii cu Iohannis!
În această după-amiază, Generalul îşi va scoate fotbaliştii la vot, după cum a promis încă de vineri seară, imediat după partidă. Aceştia vor merge la urne la o secţie din Mogoşoaia, unde îşi are cantonamentul "naţionala". Iordănescu va vota cu Victor Ponta, pe pagina de Facebook a primului ministru fiind distribuită inclusiv o imagine în care Tata Puiu îl susţine. Totuşi, majoritatea fotbaliştilor din lotul său au punctat, sub protecţia anonimatului, că vor vota cu Klaus Iohannis!

Au venit mai devreme
AMICAL. Pentru că au evoluat vineri seară la Belgrad, unde au reşit să se şi impună cu 3-1, danezii au hotărît să vină la Bucureşti cu patru zile înaintea amicalului împotriva "tricolorilor". Decizia a venit din cauza distanţei pe care ar fi avut-o de parcurs într-un timp prea scurt. Reprezentativa antrenată de Martin Olsen a ajuns ieri în Capitală, în jurul prînzului. Tot ieri, selecţionata nordicilor a susţinut şi primul antrenament, pe stadionul Steaua, astăzi fiind programat cel oficial, pe Arena Naţională. Partida va avea loc marţi, 18 noiembrie, de la ora 20:30, şi va fi transmis de PRO TV.

Familii, nu ultraşi
BILETE. Dacă în prima zi s-au vîndut online doar 120 de tichete, victoria împotriva Irlandei de Nord nu i-a făcut pe fanii "tricolorilor" să se răzgîndească. Pînă ieri seară, suporterii achiziţionaseră doar 2.000 pentru partida de marţi. Noua facilitate lansată de FRF, "Family Zone", a avut un efect pozitiv în rîndul fanilor: tichetele, 2.700 la număr, comercializate separat, au fost epuizate imediat. Casele de bilete vor fi deschise pînă la ora partidei, preţurile fiind puţin mai mici comparativ cu cele de la meciul oficial din preliminarii.
Preţurile Biletelor
Sector Preţ (lei)
Peluze 20
Tribuna a II-a 30 - 40
Tribuna I 40
VIP 1,2 150 - 400

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (99)
djeurofighter
djeurofighter  •  16 Noiembrie 2014, 12:54
Postat de asc21 pe 16 Noiembrie 2014, 12:44

Ba ma lasi.... cica coruptii la puscarie. Lumea n-a fost niciodata mai corupta ca acum, prrrrostii ajung la puscarie. Ia vedeti si voi, adunati averile a celor mai bogati 85 de oameni din lume si o sa ramaneti masca. Astia valoreaza mai mult decat jumatate din populatia planetei. Coruptia este la putere, asa a fost, asa va ramane. Banii se fac incalcand legea si pacalind prrrostii ca noi.

Foarte bine punctat!

asc21
asc21  •  16 Noiembrie 2014, 12:44
Postat de laszlotokes pe 16 Noiembrie 2014, 11:51

Penultimul presedinte al Israelului este in puscarie condamant la 7 ani. Este semnalul peste tot in lume: coruptii la puscarie. Vineri in fata jucatorilor Marian Capatana a declarat ca a fost curierul famigliei Basescu si a ridicat de la clanul interlop Bercea Mondialul, 1 milion de euro in mai multe transe pt ca Traian Basescu sa ordone judecatorilor un verdict corect. Capatana a spus judecatorilor la primul termen ,ca Traian Basescu a stiut toata operatiunea. BASEXU SI AMANTA LUI MARO LA PUSCARIE 20 DE ANI.

Ba ma lasi.... cica coruptii la puscarie. Lumea n-a fost niciodata mai corupta ca acum, prrrrostii ajung la puscarie. Ia vedeti si voi, adunati averile a celor mai bogati 85 de oameni din lume si o sa ramaneti masca. Astia valoreaza mai mult decat jumatate din populatia planetei. Coruptia este la putere, asa a fost, asa va ramane. Banii se fac incalcand legea si pacalind prrrostii ca noi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:38
Postat de saviola2_8 pe 16 Noiembrie 2014, 10:54

:)) nu esti normal, pretene:))

.)

Vezi toate comentariile (99)
Comentează