FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Omul care l-a propulsat pe Stanciu în fotbalul mare a observat detaliul decisiv înainte de penalty-ul cu Muntenegru: "Avea o poziție ciudată!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2016 12:36

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a comentat faza penalty-ului ratat de Nicolae Stanciu, în minutul 90+5 al meciului România - Muntenegru, 1-1.

"Înainte să bată penalty-ul, Stanciu își ia o poziție ciudată. El stă nemișcat la punctul de la 11 metri cam un minut. Trebuia să plece de acolo, să iasă din careu.

El a fost extrem de încărcat înainte să bată. Era o presiune enormă pe mintea lui, pe glezna lui și pe umerii lui. Era marcat. Portarul a și ghicit colțul și parcă a plecat înainte. Totuși, dacă mingea era pe poartă, era gol.

Stanciu e bătut penalty pe San Siro, cu Inter, și avea un mare portar în față. Acum era țintuit. A stat împietrit. Era marcat și trebuia să iasă din starea asta.

Nu avea cine să bată. Nu avea niciun jucător sânge rece. Singurul plin de sânge era Keșeru", a spus Porumboiu, la televiziunea sport.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Septembrie 2016, 22:56
Postat de steaua1986forever pe 05 Septembrie 2016, 14:04

Putea sa bata Popa. Si probabil ar fi inscris golul 2, dar nu mai conteaza.

Da , Adi Popa e mult mai bun ...

pedrini
pedrini  •  05 Septembrie 2016, 21:22

stanciu e un jucator sclipitor din cand in cand ??/sa nu se supere nimeni pe mine ,,n stanciu nu se poate compara cu hagi sau cu alti ,,,,e bun dar nu o sa fie niciodata geniu ca hagi

manty_one
manty_one  •  05 Septembrie 2016, 17:18
Postat de s0r1n_m pe 05 Septembrie 2016, 17:11

Care pasa ma ? a tras in blocaj si a ricosat mingea la Popa .

.))) si din Popa a ricosat in plasa!...cat de temmbeli sunt unii pe aici cand e vorba de un stelist!.))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează