FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRICOLORII SE-ANTRENEAZĂ, SCANDINAVII SE DISTREAZĂ

Party nordic lîngă "naţională" » Un grup de bătrînei a petrecut lîngă cantonamentul tricolorilor

Articol de , - Publicat sambata, 05 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 22:53

Pensionari din Danemarca, Suedia şi Norvegia au fugit de frigul din ţările lor şi petrec ca la 20 de ani, la Ayia Napa


În timp ce "naţionala" lui Răzvan Lucescu se pregătea vineri seară de o nouă şedinţă de analiză video a jocului Ucrainei, la un restaurant din apropierea hotelului "Grecian Bay" era în toi o petrecere extrem de zgomotoasă.

Surprinzător, petrecăreţii care dansau şi cîntau de mama focului erau nişte bătrînei simpatici şi plini de viaţă din ţările scandinave. Femei şi bărbaţi cu vîrste cuprinse între 65 şi 80 de ani s-au distrat ca la 20 de ani. Băutura a curs în valuri, nordicii consumînd zeci de litri de vin, şampanie, bere şi cocktail-uri. Bine rumeniţi în obraji, pensionarii din Suedia, Danemarca şi Norvegia au intrat fără nici un fel de complexe în jocul gazdelor, deghizîndu-se în diverse personaje spre deliciul general. O suedeză mai cheflie şi-a etalat calităţile dansînd chiar pe masă.

"La noi e frig rău iarna. Închiriem vile în Cipru cu 400 de euro pe lună şi stăm la căldură din octombrie pînă în aprilie. Ne convine. Spre exemplu, eu am 2.800 de euro lunar pensie de la stat plus alte 4.000 de euro pensie privată", a explicat un suedez de vreo 70 de ani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
diss
diss  •  05 Februarie 2011, 23:34

Super articol! Si pensionarii din Romanica au cam acelasi pensii! Adica 280 roni pensie de la stat si 400 roni pensie privata din pilonul 1,pilonul2,...pilonul n, pilonul n+1...etc! Daca au facut galagie de ce nu le-au pus baietii nostri niste manele? Ii rezolvau imediat si puteau sa doarma linistiti in timpul sedintei video!

marabona
marabona  •  05 Februarie 2011, 22:12

Am des ocazia sa lucrez cu persoane din acele tari si sunt persoane deosebite. Tot respectul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează