FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN 2009

Petre Paleu: "Dacă aveam 60.000 de euro, le dădeam jucătorilor, nu arbitrilor" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Petre Paleu, vicepreşedintele FRH, spune că nu se poate ca arbitri meciului România - Muntenegru să fi fost mituiţi de Federaţia Română de Handbal pentru că nu există asemenea fonduri.

"Sînt poveşti, nici pomeneală de mită. Cei doi arbitri au primit suveniruri obişnuite. Dacă aveam 60.000 de euro, le dădeam prime jucătorilor. Sînt tîmpenii. FRH nu dispune de o asemenea sumă de bani. De ce după atîta timp iese o astfel de informaţie?", a spus Petre Paleu la sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
texone
texone  •  20 Martie 2009, 11:47

eu tot n-am inteles ce treaba are nenea asta cu handbalul?

 •  20 Martie 2009, 10:17

a incercat paleu, dar nu au luat aia. s-au aplicat toate metodele pe care trebuie sa le aplice oricine in aceste cazuri. si muntenegrenii au facut la fel in meciul tur, cun nunta in hotelul in care erau cazati romanii si arbitraj pro-gazde. La fel se face si la fotbal, poate danezii au uitat de urs meyer, de exemplu, cel care ne-a mancat ficatzii la meciuul ala de pomina din danemarca.

 •  17 Martie 2009, 19:30

pardon de CAnCAn

Vezi toate comentariile (4)
Comentează