FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MÂINE, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT + VIDEO PE GSP.RO

Piţi a prins curaj: "Vreau victoria şi primul loc în grupă"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 15 octombrie 2012 14:21

Victor Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu Olanda de mîine seară, care va fi în direct pe Antena 1 şi liveTEXT + VIDEO pe GSP.RO.

Piţurcă susţine că Olanda este avantajată pentru că au odihnit mai mulţi jucători la ultimul meci din preliminarii, cu Andorra: "Sîntem în dezavantaj pentru că am avut un meci dificil în Turcia şi pe un teren destul de greu. Sper ca jucătorii să fie apţi din punct de vedere fizic. Olanda a avut o partidă uşoară, a odihnit cîţiva fotbalişti. Sper ca motivaţia şi concentrarea să fie la un nivel ridicat şi să încheiem anul cu un punctaj foarte bun în această grupă"

Selecţionerul a explicat şi de ce Mutu nu a jucat din primul minut şi a anunţat obiectivul cu Olanda: "Toţi sînt apţi, nu mai avem probleme medicale. Mutu nu este la capacitate maximă, juca titular şi cu Turcia dacă ar fi fost bine. Un punct mă mulţumeşte, jucăm cu Olanda, dar vreau victoria, nu mă gîndesc la locul 2, vrem primul loc în grupă. Jucăm împotriva unei forţe, dar sper ca după discuţiile pe care le-am avut cu ei să se exprime la fel ca în ultimele jocuri"

Piţi vrea ca suporterii români să se ridice la nivelul turcilor şi să-i încurajeze pe tricolori pe toată durata partidei: "Turcii m-au impresionat, suporterii au susţinut echipa tot meciul, chiar dacă erau conduşi. Aşa vreau să fie şi mîine fanii noştri, să fie alături de noi pînă în minutul 90. Publicul să fie al 12-lea jucător"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (23)
minosu
minosu  •  15 Octombrie 2012, 19:01

si marmota .....

ralffy_mr
ralffy_mr  •  15 Octombrie 2012, 17:09

Sa joace echipa bine...si restul...ce-o vrea D-zeu!! ;)

tony_montana_scarface
tony_montana_scarface  •  15 Octombrie 2012, 16:27
Postat de danezu_geo pe 15 Octombrie 2012, 16:25

daca jucam cu cel putin 2 atacanti avem sanse; dar daca jucam cu Olanda in stilul cum am jucat cu Turcia nu prea avem sanse

Numai va lamentati aiurea: presa olandeza de sport afirma ca nationala lor este in cea mai proasta forma din ultimele4 decenii . Joaca prezentul si nu statistica sau istoria .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează