FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Piţi - Chivu, cină de week-end » Selecţionerul va pleca în Italia pentru a-l convinge pe fostul căpitan să revină la naţională

Piţi visează să-l readucă pe Chivu la
Piţi visează să-l readucă pe Chivu la "naţională"

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 20:22

Selecţionerul va merge la Milano pentru a-l convinge pe Chivu să se întoarcă la lot. Ieri, la plecarea spre Italia, Cristi a mai înăsprit tonul: ”Nu mă întorc, dar cine ştie ce-mi va spune selecţionerul?”.

Chivu a plecat ieri în Italia, pentru a se prezenta la reunirea lui Inter. Pe aeroport, el a comentat din nou posibilitatea revenirii printre "tricolori", cu un mesaj mai puţin plăcut însă pentru selecţionerul Piţurcă: "Am spus că mi-e dor de echipa naţională, dar nu înseamnă că mă voi întoarce! N-am de gînd s-o fac şi nimeni nu mă poate convinge. Am fost jignit prea mult".

Rămîne totuşi portiţa deschisă, aşa cum a făcut-o şi în interviul acordat GSP la începutul săptămînii: "Sînt dispus să vorbesc cu domnul Piţurcă, să mergem la masă. Cine ştie ce-mi va spune, ce îi voi spune eu, dar răspunsul meu e în continuare «Nu»".

Întrevederea Chivu - Piţurcă va avea loc, se pare, în acest week-end, cînd selecţionerul îşi va pregăti toate "armele" pentru ultima încercare de a-l întoarce din drum pe fundaşul lui Inter. Locaţia: Milano!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
kaltzz
kaltzz  •  08 Iulie 2012, 20:47

Salut ! Imi poti da un vot la fiecare 24 de ore la urmatorul link : ://www.thewar.ro/link.php?nume=kaltzz Spune si prietenilro tai de acest link,si spune-le sa ma ajute cu cateva voturi,asta daca vrei,desigur! Multumesc anticipat!

sola
sola  •  07 Iulie 2012, 21:51

pe termen scurt e bun iti faci treaba cu el dar daca privim pe termen lung eu zic ca ar fi mai bine sa ne concentram pe alti jucatori

lumpy666
lumpy666  •  07 Iulie 2012, 20:38

CU PARERE DE RAU DAR DACA PITURCA VREA SA REFACA\CALIFICE NATIONALA CU JUCATORI DE VARSTA A 3-A GEN: MUTU=33 DE ANI,CHIVU=32 DE ANI SI SA NU MAI VORBIM GOIAN,RAT ETC ATUNCI AM IMPRESIA CA NICI LA EUROPENELE DIN 2016 NU O SA NE CALIFICAM DESI ACOLO O SA FIE DEJA MULT MAI SLAB NIVELUL PT CA O SA FIE PRIMUL TURNEU NU CU 16 ECHIPE CI CU 24 ADICA APROAPE JUMATATE DIN TARILE EXISTENTE DIN EUROPA!!!! -FIIND 53 DE ECHIPE\TARI DIN EUROPA SI 24 O SA SE CALIFICE O SA FIE DE AICI INCOLO GREU DE RATAT O CALIFICARE LA EUROPENE DAR CU ACEASTA MENTALITATE AL LUI PITURCA SA READUCEM TOTI JUCATORII PESTE CARE A TRECUT DEJA TIMPUL ACUM SINCER NU CRED CA PRINDEM NICI LOCUL 4 LUAND IN CALCUL SI ECHIPA ESTONIEI.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează