FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONDIŢII

Piţurcă explică ce trebuie să facă Rusescu pentru a fi convocat la naţională

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 10:33

Victor Piţurcă a fost criticat de mulţi pentru că nu-l convoacă pe Raul Rusescu, golgeterul la zi al Ligii 1. Deşi în mare formă, atacantul Stelei nu a fost considerat nici măcar o variantă de rezervă, selecţionerul avînd alţi favoriţi.

“Rusescu este un jucător bun, cu calităţi foarte bune de marcator, sigur că e în vederile mele pentru a fi selecţionat. Nici nu se pune problema să fi renunţat definitiv la el.

În acelaşi timp, la echipa naţională vin 23 jucatori. Trebuie ca cei care vin să fie mai valoroşi decît cei care rămîn. Rusescu trebuie să fie mai bun ca Marica, sau ca Bogdan Stancu, cei care joacă pe postul acela.

De la Steaua am chemat constant 8-9 jucători. Sigur că, dacă eu voi crede, şi Rusescu va fi chemat şi voi avea încredere în el. Va fi chemat fără nici un fel de probleme la echipa naţională”, a spus Piţurcă la Dolce Sport.

17 goluri a înscris Rusescu în acest sezon de Liga 1

Fotbalist de clasă, vedetă niciodată » Cum a ajuns Rusescu jucătorul de astăzi: "Gigi, ia-l, mă, şi p-ăsta!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  16 Decembrie 2012, 00:46

e mai bun decat cei doi mentionati ca ar fi in concurenta cu ei. cel putin in acest moment rezultatele o dovedesc ca Rusescu e peste cei doi.

alexandru_p
alexandru_p  •  15 Decembrie 2012, 21:16
Postat de sibelius pe 15 Decembrie 2012, 20:28

Eu ma refeream la Marica si Motan, nu la Surdu, M. Niculae sau Alexe. Rusescu e bun, dar valoarea adversarilor nu e stralucita.

rusescu a dat goluri si in EL. rusescu are suturi IMPARABILE, din afara careului sau din careu. e mult peste marica sau b stancu. plus ca nu ala este postul lui de baza, cel de vars impins!

sibelius
sibelius  •  15 Decembrie 2012, 20:28
Postat de lucell pe 15 Decembrie 2012, 20:18

daca...pai si de ce altii nu mai dau 20 intr`un tur, iti spun eu PT CA NU AU VALOARE:) daca e asa simplu pt tine gandeste-te putin ce spui:) e usor sa ii iei meritele dar la ora actuala nu mai exista un marcator mai bun ca Rusescu in liga1 asa ca sa lasam presupunerile:)

Eu ma refeream la Marica si Motan, nu la Surdu, M. Niculae sau Alexe. Rusescu e bun, dar valoarea adversarilor nu e stralucita.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează