FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Piţurcă trage din toate pozițiile: "Dacă făceam egal cu Kazahstan, ce păţeam eu şi familia mea?! De ce ne plângem la nivelul ăsta"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 09:07

Fost selecționer al României, Victor Piţurcă a criticat atitudinea oamenilor de la naţională după meciul cu Kazahstan, încheiat cu scorul de 0-0, când tricolorii au acuzat erori mari de arbitraj.

Acesta este de părere că naţionala antrenată de Christoph Daum ar fi trebuit să răspundă printr-un joc la fel de agresiv precum cel al kazhilor şi susţine că, în locul neamţului, ar fi mizat şi pe Gabi Tamaş.

"Am tot auzit scuze. Dacă eram eu antrenor şi făceam meci nul în Kazahstan, ce păţeam două săptămâni, şi eu, şi familia...

Ce înseamnă asta, la nivelul ăsta să ne plângem? Ştiam toţi cum joacă acasă Kazahstanul, ştiam că în campania trecută a pierdut toate meciurile de acasă, deci trebuia să fim pregătiţi să jucăm în maniera în care joacă ei.

Care era problema? Şi noi trebuia să jucăm la fel de tare. 

Eu dacă eram antrenorul naţionalei le spuneam băieţilor să joace la fel de tare cum joacă ei. Ia să fi jucat Tamaş. Băga material şi sigur îi îndârjea şi pe ceilalţi!

Ce a avut arbitrajul? Penalty-uri? Aia e altceva. Aia poate să fie o greşeală. Nu mi s-au părut penaltyuri clare. Când am jucat barajul cu Grecia, am primit un gol din offside în deplasare, iar aici am avut două penalty-uri. Nu s-a spus absolut nimic", a spus Piţurcă la Digi Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
torque07
torque07  •  17 Octombrie 2016, 09:29
Postat de ntfo pe 15 Octombrie 2016, 19:42

S-a găsit și ăsta să comenteze....fix marele piturcă...lasă-ne .....cu tine jucam cel mai urat fotbal.

E greu sa scoti capul din cutie. Marele Piturca cum zici tu cu care nu jucam fotbal spectacol cum face Spania si Germania, in 2008 cand a avut doar 2 jucatori mai rasariti era sa trimita acasa Franta si Italia la European. Da chestiile astea nu vrem sa ne amintim...facem pe prostii...Pt euro 2016 cum i-a lasat echipa lui Iordanescu mai atotstiutorule? Cu 7 goluri date si 1 luat. Primul loc in grupa. jumate de calificare facuta..da si asta nu ne intereseaza..ne intereseaza sa jucam Tiki taka cu Pintili si Hoban cum face Barcelona cu Iniesta si Messi. *** gandeste singur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ntfo
ntfo  •  15 Octombrie 2016, 19:42

S-a găsit și ăsta să comenteze....fix marele piturcă...lasă-ne .....cu tine jucam cel mai urat fotbal.

francescoli1974
francescoli1974  •  15 Octombrie 2016, 17:07

Piti, ai uitat că era sa faci 0-0 cu San Marino dar te-a scos Herea (gol in min 72)?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează